Avatar uživatele
dgfdgf

Jak to asi tak může dopadnout s Islámským státem? A proč zatím nebyl žádnej jejich teroristickej zločin v ČR?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2590 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

Časem se změní v něco jiného. Není to skutečný stát a skutečná armáda, tak jak my si je představujeme. Jsou to tlupy pouštních lupičů, které zrovna někdo přesvědčil nebo zaplatil, aby proti někomu bojovali nebo někoho terorizovali. Oni po tisíce let nic jiného neumí a nedělají, nejsou schopni vybudovat infrastrukturu státu. Až je ten někdo přestane platit a ponoukat, budou bojovat a loupit zase jinde. S úplně stejnými tlupami, jen bez moderních zbraní, válčili již egyptští faraonové.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Stejně jako s každým jiným podobným spolkem. Buď prohraje, nebo vyhraje. Tobě tady chybí teroristé? Myslíš , že nemáme dost vlastních problémů? Dočkáš se. Dříve nebo později to jistě zkusí i tady. Na seznamu mají všechny kteří proti nim bojují.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pepe88

Islamský stát je trpělivý,bude hromadný ohnostroj.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Ty útoky provádí vlády, aby lidem zamotaly hlavy a svou vinu za stav této Země chtějí přehodit na něco neexistujícího, jako je Isláýmský stát, kdy stejné vlády si vytvořily a těžce sponzorují pár tajtrlíků v kuklách někde v poušti, aby do webkamery mávali černým praporem, toť celý ten stát, a když pak prostý občan, civilista někde v Sýrii, se už VÁŽNĚ NAŠTVE na věčný bombardování a s vidlema v ruce vytáhne do ulic bojovat proti ruské letecké pumě, která mu bez zjevnýho důvodu občas přiletí do záhonku, hned takovýho drobnýho pěstitele šoupnou do svý kategorie IS a zatímco ten chudák nemá ponětí, proč rusům vadí jeho zelenina, tak tvý sousedi tady v Evropě ho maj za největší momentální zlo planety a jeho třígenerační vidle za pekelný nástroj terorismu a „tamty“ vlády už pomalu vymýšlejí zákony, aby sis do takovýho ubožáka mohl rovnou jen tak střelit a ukojil tím svůj „hlad konat dobro“, zkrátka dát ti nepřítele rovnou jako terč, abys vládu nechal být a přitom by stačilo zaměřit fokus na řetězce, postavit se ke dveřím třeba u penny a zaměřit se na to, kdo a kolik jich bez placení projde kolem kasy s párem lahví slivovice Jelínek jen tak v ruce, aniž by se obtěžovali to nějak maskovat a takovou smažku, nebo skina, chytit pěkně pod krkem a takhle si „nanečisto“ vyzkoušet svou odvahu a ne rovnou z jistoty několikametrového odstupu rovnou střílet do nasraného blízkovýchodního zemědělce, sakra, ta věta už je moc dlouhá, konec, s I. státem to může dopadnout špatně, stejně jako s libovolnou vládou přizdisráčů, kteří si celej život „něco četli“ a dneska sou připosraní z prostého čorkaře v bombru před Billou!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek