Avatar uživatele
Lenjička

Jak to dělají při natáčení filmu, když potřebují, aby miminko, batole, dítě brečelo?

Nedělají to nějakým ošklivým a morbidním způsobem???

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? fortin, kapka, elektrikář, tom004, anonym, RQLM před 4753 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Mimina , batolata … deti breci tak casto , ze filmari maji spise problem natocit dite neplacici , nez placici. :) Tak nemej strach , neublizuje se jim. -iv-

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Tombik

Ano, dítěti naříznou část lebky tak, aby ho to co nejvíce bolelo a pak ho pustí na plac. Druhá metoda je postupně pokládat žhavé uhlíky a na plíce, to ale vyžaduje sterilní prostředí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
franku

Ne.Jen ho třeba štípnou do zadku.Sranda,sku­tečně to nevím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tom004

Nedělají. Například stačí zjistit,kdo tomu človíčkovi „nejde pod nos“, a můžete mít problém opačný. Ale těch nenásilných způsobů je hodně. Určitě na dost z nich přijdete sama.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Moje holky spustily hroznej brek pokud byly mokré pleny.I po umytí namaštění prdelky,přebalení ještě chvíli pofňukávaly.Pokud se nestihlo krmení v obvyklém čase řev jak když je berete na nože.Ozývaly se také na klapnutí dvířek kamen/ Klubky/. Po rozbalení, jak jim byla zima na zadeček.Se ozýval zoufalý pláč.Jak je člověk vyndal z teplé ale prodojené pleny.Dnes už jim je přez 4O LET teď už nebulí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
fortin

Kdyby jsi sledovala natočené pořady ve kterých si vykládají umělci, třeba ze zákulisí, tomu se stalo to a ten zapomněl něco říct tak to hráli jinak, tak kolikrát hovoří o tom jak se dítě dostane k filmu a řeč se stáhne na tohle téma. Tak třeba nějaký režisér se (v pořadu nějaké televize) přiznal, že musel dítě plácnout protože nechtělo brečet.
Jinak stačí dítěti dát co zrovna chce; kladívko, vrtačku, ořech a když si to přisvojí že řekne Moje, tak mu to vzít. Ale to děcka dělají až ve dvou letech dřív ne. Batole snad brečí hlady, tak jedině možnost týrání hladem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek