Avatar uživatele
aramah

Jak to mám udělat a jde to vůbec?

Chtěla bych z Windous 8 na Windous 7 (asi to nemám dobře napsaný)
Mozilu Firefox mám,no nevím jestli ty údaje jsou dostačující pokud ne tak mi prosím dejte vědět. Stále si nemůžu zvyknout ale hlavně mám na sedmičce věci které neumím dostat na osmičku.
No pokud plácám pátépřesdeváté a nelze se v tom orientovat tak stím nic neudělám stejně bych asi měla pozvat nějakého odborníka,ale jak ho seženu to nevím.
Tak moc děkuji třeba jen za to že si ze mne nebudete střílet 🙂

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, briketka10, anonym před 4084 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Ono je docela problém takto přecházet na nižší verzi systém s tím aby se Vám zachovali soubory. Proto můžete použít nějaký program na zálohu POUZE souborů a registrů (bez toho by Vám program mohl padat) | Vkládám nějaké programy a odkazy: http://window­s.microsoft.com/cs-CZ/windows-vista/Back-up-your-files , http://www.sta­huj.centrum.cz/u­tility_a_ostat­ni/zalohovani/co­bian-backup/ | Většinou Vám to zabalí do ISO nebo ZIP kde si to následně přetáhnete a pak rozbalíte na novém Windowsu.

Instalaci Windows 7 uděláte tak že změníte bootování na cd ( http://www.ti­pypropc.cz/jak-zmenit-poradi-bootovani/ ) a po instalaci zpět na HDD / SSD (pevný disk). Po načtení CD naformátujete oddíl s Windows 8 a český průvodce Vás provede instalací Windows 7.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

No přecházení na starší verzi systému Windows není zrovna jednoduché, Windows to přímo nepodporuje. Naopak to celkem jde dobře, ikdyž to nemají úplně dotažené do konce a tak je to vždycky lepší dělat na novo – čistou instalaci.

Budete potřebovat instalační CD s Windows 7 a originální licenční klíč (nemáte-li ho, máte smůlu a budete si ho muset koupit nebo „trpět“ osmičky).

Dál budete potřebovat něco na zálohování – to, co I564 tady napsal je sice hezké, ale k ničemu. Cobian zálohuje sice soubory, ale s registrem to bude těžké – ty programy budete muset do sedmiček nainstalovat znovu. Jinak hrozí nestabilita, taková těžkopádnost, prostě to buď bdue dřít anebo to nepůjde vůbec. Takové „brutální narvávání“ většinou úplně dobře nedopadá.

Na zálohování dokumentů a jiných podobných souborů žádný program nepotřebujete, prostě to nakopírujete na flešku nebo externí disk a pak to z něj překopírujete zpátky do počítače.

Osobně být Vámi, tak se do instalace Windows nepouštím. Tohle by měl dělat zkušený člověk, jinak to nemusí úplně dobře dopadnout.

Ty osmičky zas tak hrozné nejsou, tlačítko Start si tam můžete doinstalovat – http://www.zi­ve.cz/clanky/8-alternativnich-nabidek-start-pro-windows-8/sc-3-a-166827/default.aspx

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
briketka10

na obrázku je to jednoduchý co, ale já si taky sama
instaluju jenže, když je jinej OS tak ti neporadím, jen
abys nepřišla o nic důležitýho, jako o fotečky a ták ty
bych si radějc někam nahrála já jednou omylem hodila
jeden soubor do koše sice je na to program UndeletePlus,
ale některé i hudební videa byly poškozený no a teď si
dávám velkýho majzlíka pajzlíka :O))
a jestli máš něco na nahrání tak fakt by to bylo dobrý pa..

před 4084 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
aramah

1564 díky uvidím jak se stím poperu .-)

před 4084 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
aramah

briketko díky SMS jsem poslala a teď ji mám neomezenou,(tu schránku) 🙂
Skusím bolaka jestli poradí........

před 4084 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek