Avatar uživatele
salsa verde

Jak to mám řešit?

Při laserové depilaci došlo k poškození tetování-prostě v místě tetování došlo k popálení a tím se utvořil strup a část tetování je pryč. Existuje nárok na reklamaci? Jak se tohle řeší? ani tetování ani depilace nebyly zrovna zadarmo. Jen pro inf. tetování tam bylo už několik let.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4932 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Mám takové tušení, že jste byla upozorněna na možné následky poškození tetování před zákrokem, popř. je to uvedeno v podmínkách příslušné instituce provádějící depilaci.
Pokud se půjdete např. koupat do lázní (Losiny), je zde také uvedeno, že voda poškozuje stříbrné předměty.
Takže i kdyby jste měla řetízek za 50000, náhradu nedostanete, protože je vaše věc, že jste s ním do vody šla.
Něco jiného by bylo, pokud by informace před zákrokem nebyla poskytnuta.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

souhlasím s Miroslavstem,před zákrokem jste měla být upozorněna na všechny nežádoucí účinky,pokud jste nebyla je to sice chyba kosmetického salonu který tento zákrok prováděl,ale bohužel žádnou náhradu ani reklamaci nevyřešíte,jelikož to bude tvrzení proti tvrzení,kosmetička bude tvrdit,že jste poučena byla a se zákrokem jste souhlasila

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hanulka11

Je tu jedna věc, vetšina lidí, když jim dá někdo přečíst nějaké upozornění nebo prostě souhlas k zákroku- tak to jednoduše každý podepíše.Protože před zákrokem netuší jaké může mít zákrok za následek komplikace.Je důležité vždy důkladně poročíst vše . Vím sama v nemocnici před zákrokem jsem podepsala papír aniž bych dočetla dokonce co se tam psalo. Naštěstí k žádným komplikacím nedošlo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek