Avatar uživatele
sti.sta.sto

Jak to proboha některý lidi s těma přátelema dělají?

Znám lidi, kteří mají nepřeberný množství kamarádů a přátel. A pořád mají nový a nový. Kamkoliv kdykoliv přijdou, tak jsou z nich všichni naprosto nadšený a přitom na nic není nic zvláštního. Musím se přiznat, že jim teda docela pořádně závidím. Jak to sakra dělají?
Doplňuji:
To nevadí, že je většina z nic povrchní známí nebo jenom kamarádi tak maximálně na pokec. Když jich má člověk hodně, tak to je potom o něčem naprosto jiném. Jak to sakra dělají…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5189 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ten který je

Místo odpovědi je dobré položit si otázku.Jsou to opravdu přátelé?Většinou se to pozná až budete na tom v životě špatně,to se většinou okruh přátelzůží.Skutečných přátel májí lidé většinou jen několik.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Luss

mozna rychle ziskaji neci sympatie. ale kdyz pak prijde tzv. „na lamani chleba“ a pak potrebujete opravdu pomoct v necem dulezitem i ten nejoblibenejsi svetobeznik zjisti, ze ma jen par lidi (nekdy ani to ne, treba jen jedineho), kteri mu pomuzou a udelaji si na nej cas i ve chvili, kdy je v prusvihu, na dne a neni zrovna nejzabavnejsi spolecnik. takze take se pripojuji k nazoru, ze takove „rychlokamarady“ netreba zavidet.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

NEní důležité mít kolem sebe stovky lidí, kteří se nazývají přáteli, ale kteří nás obdivují, ale nechají být v momentě, kdy jsme na tom zle.
Důležiější je mít třeba jen jednoho nebo málo skutečných přátel, kteří nás neopustí ani v těch nejhorších chvílích.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nicasca

Nejsou to přátele ale „kývači“ věřím tomu,že bys taky dokázala být oblíbená,když budeš bezdůvodně juchat ,lidi jsou dost jednodušší,máš hodnýho manžela,tak si ho važ,přítel pak přijde sám

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek