Avatar uživatele
irij

Jak to zařídit? Bylo by dobré vyhledávat podle důležitého pojmu ve starších otázkách odpověď? Nebo to už

jde? Pak by se některé otázky zbytečně neopakovaly. Pravda je , že mi to nějak obzvlášť nevadí, ale nebyl bych pak u někoho za blbce, když jsem si příslušnou odpověď starou půl roku nevyhledal.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Kerberus před 4770 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Jsem ráda, že se zajímáte o to, zda otázka již byla položena. Dost si otázky pamatuji, proto občas vložím odkaz na položené, zpravidla odborné dotazy, u nichž se fakta neměníla. Mnohým se to však nelíbí, několikrát jsem byla kritizovaná.

Sama než vložím otázku, vždy klíčové slovo zadám do vyhledávací lišty. Může se stát, že se otázka opakuje, ale nebudu se kvůli upozornění rozčilovat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Jen bych to uvítala,někdy tady něco hledám,vím,že to tady je,jen to nemůžu najít.A můžu lišty nahoře psát co chci,prostě nic mi to nenajde,nebo to co nehledám.
Doplňuji:
reagovat na odpověd se dá v diskuzi u otázky…u těch starších otázek je ale problém,tam se málokdo podívá…

Upravil/a: iceT

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

chtělo by to našeptávač, ještě předtím než odešlete svou novou otázku měl by se pokusit sám vyhledat relevantní starší odpověď a TEPRVE AŽ pod odkazy na starší otázky/odpověďi by bylo tlačítko k odeslání nového dotazu.

JEdnoduchá věc, která by vyřešila celý problém.

Běžně se takový našeptávač používá třeba v poradně heureka.cz ale i na zahraničních serverech které byly vzorem pro tento.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

Za blbce mě iriji nepřijdeš zkrátka to třeba nevíš že už to tu bylo napsáno.Zkus si zadat slovo do vyhledávače pokud ti nic nevyjede normalně se zde zeptej na co chceš vždyt jsme na odpovědích.cz 🙂.
Hodně uživatelů se tu už mnohokrát zeptalo na otázku která tu bylo už položena ted jsem si toho všimla hlavně u nováčků ale to jen proto protože tu jsou nový a nevědí že už se tu na danou otázku odpovídalo neboj se a ptejte my jsme tu na to abychom ti tu vždy pokud budem vědět poradily a nebo ti ten odkaz na tu otázku zodpovězenou pošlem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dom Tailor

Nemyslim že bys byl za blbce, když si to někdo bude pamatovat, tak ti pošle odkaz na starší související otázku, jinak by tyhle stránky chtěly od základů radikálně překopat, protože mi příde dost naprd, že se nedá přímo reagovat na něčí odpověď (zvlášť když neni 2× příjemná)… Chtělo by to něco ve smyslu diskuse nebo fóra, aby se tam mohlo přidávat a reagovat…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
simsalabim

No, můžeš zkusit to políčko nahoře na stránce, ale i já bych byla ráda za něco jako „diskuzi“, jak už napsali předemnou

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek