Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Jednou jsem ji koupila, ale barvu si přesně nepamatuji.

Barva závisí zřejmě na množství ingrediencí.

Podobně jako sojová omáčka je světlá i tmavá, tak i balzámová (balsamicová) hořčice je světlejší a tmavší.
Do hořčice se melou na hrubou semena tmavé i světlé hořčice, přidává se i balzámový ocet – záleží, zda světlý nebo tmavý. To pak ovlivňuje barvu hořčice.

Anglická výroba – nejčastěji se celozrnná hořčice smíchá s hustým a sladkým blasamikovým octem, který má tmavší barvu.

https://www.a­mazon.co.uk/Haw­kshead-Relish-Balsamic-Mustard-150g/dp/B003M907SG

Německá hořčice – používají více ingrediencí, je světlejší než anglická.
http://www.be­llavita-biomarkt.de/de/bal­samico-senf-160-ml

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Netuším. Žádnou balzámovou hořčici neznám.
Dodnes nevím, že balsamikové hořčici se říká balsámová.

Upravil/a: Drap

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek