Nejspíše to bude tím, že cukrová vata je z cukru a ten je rozpustný a stravitelný pro většinu živočichů.
Vata z drogerie je podstatou bavlna či celulóza (vyrábí se i umělá viskóza), tato je stravitelná pouze pro některé býložravce, například voly 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2797 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
kdyby si věděl, jak se vyrábí cukrová vata, tak se nebudeš blbě ptát. cukr a celulóza je rozdíl, jedlé je obojí.
0
před 2797 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako fór dobrý.
Cukrová vata je obarvený zkaramelizovaný cukr, který odstředivou silou
přes trysky vytvoří vlákno. Narozdíl od buničiny je cukr jedlý.
0
před 2797 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sice nechápu jak tenhle hnus může někdo jíst, jednou v životě sem ochutnal asi 1 cm a 10 dní mi ještě bylo špatně, díky bohu že to byla růžová 😁
0
před 2797 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |