Avatar uživatele
Mislok

Jak udělat závěrečné zkoušky v autoškole?

Dobrý večer, byla bych vděčná kdyby jsem vyřešila svůj nyní velký problém.
Dělala jsem závěrečné zkoušky v autoškole, testy 100%, teorie v pohodě, jízdy jsem neudělala z různých důvodů. Např. že slečna přede mnou byla přesvědčivější. I když si měla dokupovat jízdy. Nakonec mi komisař i učitel řekl, že mi to dnes sluší a že to příště určitě udělám. Jenže já jsem se rozhodla k ním již nejít. A buď přejít jinam nebo nevím. Nevíte o nějakém řešení, potřebovala bych ŘP kvůli své práci a bojím se, že to nikdy nezvládnu. Předem mockrát děkuji…

Zajímavá 0 před 2876 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Dost nechápu tvé jednání. To mi připadá, že když v jedné škole neuděláš diktát, změníš ji za jinou?
Píšeš, že mimo jízdy, je vše OK, tak proč takové řešení! Zaplať si nějakou tu hodiny jízdy a jdi k opravné zkoušce v té samé autoškole. Rovněž uvádíš, že jsi neudělala z různých důvodu jízdy. Z jakých důvodů? To, že slečna před tebou byla přesvědčivější není důvod, že ty jsi neudělala jízdy! Až budeš dělat opravné jízdy, požádej instruktora, abys byla ve voze bez dalších zkoušených žáků, to ti psychicky pomůže. Vzhůru do toho a držím palce. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

A oni Ti neřekli důvod? Mně by nezajímalo jak přesvědčivej kdo byl, ale jestli jsem se nedopustil nějakého přestupku nebo nějaké nebezpečné chyby či přehlédnutí. Ono je fakt, že pokud bude instruktor chtít, s velkou pravděpodobností důvod najde, ale myslím že by jej měl sdělit. Pokud by Ti ten důvod připadal slabej, asi by stálo za to zkusit jinou školu (možná se nejdřív zkusit poradit…)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dex

Na zkoušky (jízdy) můžeš přestoupit i k jiné autoškole,nevím ale jestli budeš muset dělat i testy a přestoupit se dá..Jinak na poprvé to neudělá hodně lidí,tak neboj na podruhé to dáš :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

V tomto případě neni jiné řešení, než jiná autoškola.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tanule

řešení jsou jednoduchá – 1) prostě to zkoušet znovu a znovu, jednou to zvládneš když to zvládlo už tolik lidí před tebou. :) Ale je to celkem finančně náročné

  1. přejít do nějakého malého městečka v okolí kde jsou 2 křižovatky, koupit si tam dvě jízdy ať omrkneš terén a udělat to tam.

Jinak z mého okolí nikdo neudělala autoškolu na poprvé. Většina až na popáté.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
mzm

Narazil jsem na auta autoškoly, která přímo inzerovala, že řeší právě takové problémy. Tedy stresy u jízd a zkoušek. Mají na to vyškolené lidi.

Autoškol je hodně a instruktoři jsou taky jenom lidi. To znamená, že i mezi nimi se najdou nerváci, lidé zaujatí, možná i škodolibí (zprostředkované zkušenosti mé drahé polovičky). Takže jiná autoškola, možná i taková, která je přímo zaměřená na problém stresujících se žáků, je rozumné řešení. (autoškoly bez stresu – viz internet)

před 2876 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek