Předmět Autor Datum
1. BT handsfree bych ve spojitosti s rádiem vůbec neřešil, to se řeší samostatným modulem, který se…
touchwood 03.06.2006 07:38
touchwood
No, vypadá to pěkně, cožpak o to, ale mě by se líbilo rádio, jako třeba toto: www.12345.cz Akorát mi…
Lrrr 03.06.2006 08:00
Lrrr
Well, jsou autorádia s mapou a navigací Evropy na displeji, paráda.
Fuente 03.06.2006 17:57
Fuente
jednak rádia s flipem (schovanou dírou na CD) nesnáším, jednak značka "Parrot" bude asi pěkný exot :…
touchwood 03.06.2006 18:40
touchwood
Taky mám rád Kenwood (hlavní domácí 5.1 audio mám od nich a nelituju). Dík za odkaz, pročtu to a uvi…
Lrrr 03.06.2006 19:55
Lrrr
sorry, ne Hyundai, ale Sencor (cybex prodává jen Sencor, ale jinak je to totéž): http://www.cybex.cz…
touchwood 03.06.2006 23:03
touchwood
nnnnnnno... nevim, co presne mas v te diskusi na mysli, ale to radio neni uplne spatne. nerikam, ze…
Ynd0r 04.06.2006 11:17
Ynd0r
mám pocit, že to už trochu promázli (anebo jsem viděl ještě i jinou diskusi), ale viděl jsem spoustu…
touchwood 04.06.2006 14:04
touchwood
parrot rythm ´n blue jsem pořídil a pro ty, kdo chtějí radio se špičkovým handsfree můžu jen doporuč…
Stanley 28.06.2006 23:02
Stanley
Taky jsem takové sháněl a našel jsem pouze Yamakawa M 2180,no nevím... poslední
welblud 22.07.2006 20:59
welblud

No, vypadá to pěkně, cožpak o to, ale mě by se líbilo rádio, jako třeba toto: www.12345.cz Akorát mi tam chybí možnost přehrávat z karty, nebo USB. Nejsem žádný audiofil a stejně mám jen 2 repro ve dveřích, takže nepotřebuju nic extra, akorát chci vyměnit stávající kazeto-soustruh Sony za něco trošku užitečnějšího. No a když už to budu měnit, tak bych to měl rád "all in one", než potom připojovat nějaký 'extra' serepetičky.

//Edit: Jak se tak na ten Parrot dívám, tak by mi tam taky asi dost zásadně chyběla škvíra na CD-čka. Vyndávat tatranku kvůli výměně CD - to asi nebude to pravý ořechový.

jednak rádia s flipem (schovanou dírou na CD) nesnáším, jednak značka "Parrot" bude asi pěkný exot :-D.

BTW, doporučuju ti přečíst poučnou diskusi pod autorádiem Hyundai na cybex.cz :-D - to tě chutě na veškeré experimenty v Car audio IMHO přejdou.

Kup si cokoliv z "prověřených" značek - Pincka, Kenwooda, Blaupunkt, snad ještě VDO (já osobně jsem kenwoodista, ale nikomu to nevnucuju), ale varuj se těchto pofidérních značek. Přece jen v autech se jak elektronika, tak mechanika optiky dostává do brutálních podmínek (teplotních, vlhkostních, otřesy, prach) a ona výše zmíněná diskuse je neklamným důkazem, že stavět taková rádia se fakt musí umět.

nnnnnnno... nevim, co presne mas v te diskusi na mysli, ale to radio neni uplne spatne. nerikam, ze je to nejaky spickovy kousek pro audiofily, ale z sd-karet, mmc-karet, z usb klicenek, z usb harddisku i z mp3-cd hraje spolehlive. ovladani jednim velkym otocnym knoflikem je taky docela ok, ani radiu neni co vytknout. nevim, co tam lidi davaji za karty, ale me to za 3/4 roku hodne ostreho provozu zadnej error nehodilo, a to jich tam stridam docela dost. cd tolik nepouzivam, ale zatim nepreskocilo. jedinou vyhradu bych mel k tomu, ze kdyz se pripoji moc velkej harddisk, musi se poupravit adresarova struktura, protoze nacte jen nekolik desitek podadresaru uvnitr jednoho adresare.

parrot rythm ´n blue jsem pořídil a pro ty, kdo chtějí radio se špičkovým handsfree můžu jen doporučit. Radio je citlivější než Pioneer, ktery jsem mel pred tim, bez broblemu prehrava mp3, ovladani je jednoduche a pohodlne, navic s DO. Echo je hodne dobre potlaceny a vetsinou neni poznat, ze volam z auta... za tuto cenu nic lepsiho nenajdete!.. rad se podelim se zkusenostmi.... launa@skkontakt.cz

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru