Avatar uživatele
anonym

Jak velký je rozdíl v chuti a kvalitě mezi cigaretami z krabičky a těmi, které si člověk sám ubalí?

Co vyjde i lépe v poměru množství/cena? Koupit si tabák v balení a plnící papírky a baličku, anebo koupit si spíše pár krabiček, aby to bylo váhově zhruba stejné množství jako tabáku v balení?

Nevyznám se v tom, jen mě to tak zajímá i přes fakt, že jsem nekuřák už dlouhá léta. Věřím, že se k tomu časem opět vrátím, protože alespoň doutníky mi docela chybí a člověk stejně umírá, ať žije sebezdravěji, a kolikrát čtu, že i celoživotní kuřáci se dožívají i více jak 90 let.

Zajímavá 0 před 2845 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Chutě nelze porovnávat, na obou stranách je mnoho druhů. Co ale vidím jako zásadní rozdíl je, že z kupované cigarety párkrát bafnu a je pryč, balená vydrží podstatně déle. Cenově vychází samozřejmě líp balená cigareta, ale rozdíl není moc velký.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Tw!st

Už nějakou dobu nekouřím, ale kdysi jsem si kupoval pouze krabičky, balené vyjdou sice levněji ale neměl jsem nervy to balit, nešlo mi to a nosit všude sebou baličku, papírky, filtry, tabák se mi nechtělo. Ale někdo zase říká že si raději koupí kvalitní tabák a jsou ty cigarety pak chutnější

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dr.luha

Cigaretový tabák je tak dokonale vypraný, že obsahuje už jen nepatrné množství nikotinu. To nutí kuřáky cigaret vytahovat jednu za druhou. Volný tabák je na tom podstatně lépe, proto je zdravější. Méně cigaret – méně dehtu a dalšího svinstva. http://zkrace­no.cz/cdwocm

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Chuť se porovnávat nedá. Každý kuřák má jinou chuť a záleží spíše na zvyku. Balené cigarety vychází levněji, než koupené v krabičkách. Neni pravdou, že vydrží kratší dobu. Dobře ubalená cigareta hoří stejně dlouho jako z krabičky. Záleží samozřejmě i na druhu a kvalitě tabáku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Tak snad je to o tabáku a ne o způsobu balení.
Já toho kolikrát čtu ......
Statistika je pravdivá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arachis

Na trhu je jeden tabák, nejsem si jistá, jestli je to viceroy a ten je úplně stejný jako v kupovaných. Známá si doma balí do dutinek, pak nandá do krabiček od cigaret a já jsem vůbec nepoznala rozdíl. Ale stejně je nejlepší nezačínat kouřit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek