Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak video z Internetu přes Wifi do TV :

Dobrý den. Potřeboval bych konkrétní kroky k tomu, abych si mohl z Internetu pustit například video cla…dry-hylmara-a-petra-brandejse
přes Wifi do TV. Byl mi doporučen program Serviio 1.2.1 a program Free Download Manager. Oba programy jsem si nahrál do počítače. Zkoušel jsem různé možnosti, ale video mu na TV nejde. Moje vlastní videa z dovolených z kamery jsem si uložil do PC a ta mi jdou přes Wifi na TV přehrát v pohodě přes funkci Allshare. TV je Samsung UE 32D 5500. PC je XP home editon. Na TV mi to píše : nepodporovaný videokodek. Tak nevím, jak to dále udělat a opravit, aby to šlo. Moc děkuji za případné rady - neumím anglicky.

Předmět Autor Datum
no jestli to chceš jen z NB do TV tak já stáhnul AllShare a jede mně to tak, že z NB to jde wifi do…
paul 28.03.2013 11:34
paul
NB nemám, pouze PC na stole na pevno. Na TV to nechci sledovat přímo z netu. Potřebuji si to video z…
j.hraba 28.03.2013 14:05
j.hraba
jak nepodporuje? dej sem odkaz, já to zkusím....
paul 28.03.2013 15:09
paul
Co se z seznam.cz dá stahovat přes YTD? ::) poslední
TNT 28.03.2013 15:36
TNT

no jestli to chceš jen z NB do TV tak já stáhnul AllShare a jede mně to tak, že z NB to jde wifi do routeru a pak kabelem do TV. Zrovna kokám na Eifelovku.Jestli to chceš jako sledovat na TV přímo z netu , tak to bych také rád věděl.
jinak na stahování používám YTD je to český produkt

NB nemám, pouze PC na stole na pevno. Na TV to nechci sledovat přímo z netu. Potřebuji si to video z netu stáhnout do PC, pak to již půjde přes Wifi + Allsahre do TV, kterou mám v třetí místnosti od PC. Koukal jsem na YTD a zjistil jsem, že nepodporuje seznam.cz, což ale já právě potřebuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru