Avatar uživatele
zjentek

Jak vybrat opravdu kvalitní instantní polévky? Čím se při nákupu řídit?

Skutečně kvalitní „instantky“ v sáčcích!

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Mc Merkurion, aliendrone před 2294 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Jan Kunčar

Řekl bych, že pojmy „kvalitní“ a „instantní“ se navzájem vylučují.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… mám prověřenou značku Vitana … a ta v pytlíku (ne do hrnečku) gulášová svačinová (https://vitana­.cz/produkty/po­levky/tradicni-polevky/gulasova-polevka-1 ), když koupíš tu v pastě (ony jsou totiž dva druhy: pasta s sypaná, a mám na mysli stále v pytlíku, v kelímku je to též pasta), tak je to přesně ta polívka jak za komančů …

Upravil/a: Mc Merkurion

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Nejlepší jsou ty asijské, v cenové relaci okolo 15 Kč. Mívají uvnitř ještě 2 – 3 malé pytlíčky. Ještě je vylepšuju natur bujónem. Jsou opravdu dobré.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hlada

Myslím, že instantní polévky jsou náhražkovou potravinou pro zvláštní situace a posuzovat u nich kvalitu je druhořadé. Jako kritérium by měla stačit zdravotní nezávadnost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Výhradně cenou. To, že po požití zemřeš v křečích, není podstatné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Více lidmi ověřená a dobrá je Maggi-Přidej vejce KULAJDA. 🙂
https://polev­ky.heureka.cz/mag­gi-pridej-vejce-kulajda-polevka-64g/specifika­ce/#section

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Ruku na srdce – Jan Kunčar to vystihl (všechno je to děsný sajrajt), ale chápu smysl dotazu tak, že chceš poslat tip. (Kdo má čas, chuť a sílu se s tím dělat, že? ;) :D :D)

  1. pokud ti nevadí hrachovka, tak v podstatě jakákoliv instantní – přijdou mi všechny stejné (laciné i drahé)
  2. jde-li o „čínské polévky“, doporučuji MI-KIM-CHI https://son-vnprodukty.cz/o­br/?src=/shop/165­.jpg&w=458&h=458&a­oe=1&far=C&q=­100&zc=0&f=png, tuhle a žlutou mám nejraději (v SAPA stojí 8,90Kč – jsou s těstovinovými nudlemi [pokud máš podnik. kartu], které prokládám https://www.ja­pafoods.cz/asij­sky-koutek/hoang-gia-chicken/ (v SAPA 19,90 s kartou, jsou s rýžovými nudlemi) – z těhle bacha na tu tmavě fialovou, ta spoustě lidem moc nejede – včetně mě!
  3. pokud jde o běžnou pytlíkovku, souhlasím s Mc Merkurionem – ta pastovitá (NE PRÁŠEK!!!) od Vitany je asi NEJ gulášovka na trhu (ale musí se 10 minut vařit, nestačí ji jen zalít horkou vodu, což je opruz, ale výsledek za to stojí [HLAVNĚ má velký potenciál k dodatečnému vylepšení!!])

U těhle věcí záleží na vlastním přístupu – doladění. Třeba ta instantní hrachovka – osobně přidám pár kuliček mraženého hrachu, trochu krutonků (nemusíš vyhazovat staré rohlíky, nakrájej, usuš a do polévky BEZVA – lepší než ty nejlepší kupované krutonky!!), trošku mražené petržel. natě (pažitky, prostě co vypěstuješ za oknem/koupíš v nákupáku) – je to spíš kvůli vzhledu, než chuti >>> a polévka vyšší ligy je na světě! ;) :D :D

xxxxx

Posílejte svoje tipy lidi PLS – tohle je DOST ZÁSADNÍ dotaz jistě pro nemálo lidí!!!! THX!!! (dávám hvězdu)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lota

Existují i instantní polévky bez glutamanu, BIO, jenom ze sušené zeleniny. Potíž je, že nemají moc chuti a ještě se vaří déle než ty klasické rychlovky plné éček.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek