Avatar uživatele
slunicko 3

Jak vychovavat dite s muzem flegmatikem a ve znameni raka

Se svim muzem nez jsme se vzaly chodily jsme spolu 3 roky dite jsme oba chteli, kdyz se mimi narodilo mely jsme svatbu ted uz ma mimi rok a dva mesice ale ve vztahu s manzelem je to stale horsi kdyz ho zadam tak mi s cimkoli pomuze jen se nikdy nedrzi mich rad hlavne v oblasti ditete vzdy je to spatne takze vlastne to neni pro me pomoc ale dalsi zatez, vidim problem v tom ze me neposloucha vidim v tom velky problem uz to nezvladam mam pocit ze se musim starat o dve deti a to muj manzel bude mit letos ctyricet let ja jsem o deset let mladsi. Dekuji moc za precteni a odpoved.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kapka před 4401 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Odpoveď byla označena jako užitečná

To je docela snadné, nauč se dělat všechno sama a žádnou pomoc neočekávej, takže kdyby snad náhodou s něčím pomohl, budeš mile překvapena. Pořád je to lepší než muž sukničkář, alkoholik, nebo cholerik. Třeba aspoň nějakou korunu domů donese 🙂. Časem se můžeš vypracovat i na zručného instalatéra, zedníka, truhláře, švadlenu… a i dětí zvládneš několik. Snažit se o domluvu nemá moc smysl, stejně tě nejspíš ani neposlouchá. Až jednou odejde do věčných lovišť, ani si toho nevšimneš.
Zdroj: vlastní životní zkušenost

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?slunicko 3 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Syd

To nelze zodpovědět, když neznáme měsíční fázi v den narození vás a dítěte, velikost manželových bot, vaši velikost podprsenky, BMI souseda, barvu manželových očí a čínské znamení zvěrokruhu porodníka.
Možná vidíte zbytečně o jeden problém víc – říkáte, že se váš manžel nedrží vašich rad a ještě k tomu to vždycky udělá špatně. Tedy buď je opravdu úplně neschopný, a potom bude lepší chtít po něm jenom nejjednodušší a čistě mechanické úkony, kterými ho zaúkolujete jako to druhé dítě, anebo má nějaký otcovský potenciál a v tom případě ho možná nemůže řádně prokázat, když mu nedáte prostor. Takhle z dlaně přes internet těžko věštit, kde je zakopanej pes. Jestliže to tedy není naprosto neschopný idiot a dá se s ním mluvit, potom nezbývá než poradit, abyste víc diskutovali o tom, jak si představujete výchovu dítěte, ať už sami mezi sebou, nebo s nějakým psychologem.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
kapka

Myslím, že máte velké štěstí, že Vám vůbec ještě chce pomáhat, když se za to dočká jen kritiky a neuznání /z Vašeho pohledu samozřejmě oprávněně, z jeho pohledu asi ne tak docela/
Nevím, co máte na mysli tím „hlavně v oblasti dítěte“ Jak to mám pochopit? Nasazuje mu vytrvale obráceně plínku nebo má jiné výchovné postupy? To by nebyla taková tragedie. Ale nevím, o co přesně jde.
Věřte, že jsou i otcové, kteří s tak malým dítětem nepomáhají vůbec. A musí to ty matky zvládnout taky. Možná byste vše zvládla sama lépe, manžel by Vám nepřidělával práci.
A píšete, že je flegmatik. Jsou partneři, kteří při, byť jen tušené, nespokojenosti partnerky reagují okamžitě protiútokem a není s nimi už vůbec žádná domluva.

Ono se nabízí řešení, abyste si o tom s partnerem promluvila, ale to už jste určitě udělala a nic to nevyřešilo, já na takové řešení vždy také nevěřím, člověk se někdy ne a ne změnit k představě toho druhého.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
auluk

Jak vychovávat sice nevím ale znamení zvěrokruhu snad nehraje vůbec žádnou roli ne ?
Doplňuji:
Nejjednodušší asi bude narovinu se s ním poradit o tom jak budete dítě vychovávat nic jednoduššího není než si promluvit asi těžko vám bude někdo říkat postup při výchově dítěte

Upravil/a: auluk

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek