Avatar uživatele
Nerevarin

Jak vylepšit těstoviny se špenátem, smetanou, česnekem, rajčetem a cibulí s přídavkem tymiánu, soli, majoránky a eidamu?

Udelal jsem si testoviny se spenatem, smetanou a cesnekem. Je v tom i rajce a cibule, dale i tymian, sul a pak majoranka a davam na to i eidam. Ale je to nic moc, v podstate se to neda skoro zrat, ale mam toho plny hrnec. Nenapadne nekoho cim to zkusit vylepsit? Moc diky a hezky den.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2827 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Už jsi to „vylepšil“ tím, co jsi tam všechno dal. Bývaly by stačily první tři ingredience + těstoviny. Jestli se to nedá jíst, tak to dej slepicím. Vylepšit se to nedá.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

To už nespravíš. Méně je někdy více, tohle vypadá jako dort pejska a kočičky. Vynechal bych rajčata, tymián, majoránku a eidam. Jinak těstoviny se špenátem nejsou špatný nápad.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Fantazii se meze nekladou. Zprudka uprav na pánvi třeba houby, popřípadě kousky masa, přidej i jinou zeleninu. Papriku, lilek, fenykl, kousky cukety, kedluben, kousky květáku nebo brokolice a přidej do už hotové směsi. Nakonec můžeš vylepšit přidáním oliv.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dalid

Majoranku do cestovin? Naviac je podobna tymianu. Ingrediencii je tam vela, mozno to zachrani ked to „zriedis“ dalsiou varkou cestovin. Ak sa ti naopak stale zda ze je to chutovo nevyrazne pridaj napr plesnivy syr typu Niva a olivovy olej.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek