Avatar uživatele
MarekP

Jak vyměnit troubu vestavěnou do kuchyňské linky?

Potřeboval bych provést výměnu špatně funkční trouby vestavěné do kuchyňské linky. Nad troubou je elektrický sporák (plyn není v domě vůbec zaveden), který funguje dobře a není třeba jej měnit. Je možné to provést bez rozbourání linky? Na co všechno si dát pozor?
Předem díky za odpovědi.

Zajímavá 0 před 2357 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Nevím jakou máš ty, předpokládám, že až na vyjámky to bude podobné. Mám skříňky IKEA + od nich troubu. Je uchycena ve předu 4 šrouby (vruty) do bočnice skříňky (šrouby jsou přístupné po otevření dvířek).
Potom se celá trouba vysune dopředu (je položená na plechových „lyžích“) – bacha na kabel, nevím jak ji máš připojenou a kolik vůle budeš mít na kabel. Doporučuju asistenta aby ti s tím pomohl. V případě že to máš připojeno napevno, měl by u toho být elektrikář. (my máme troubu jen v zásuvce)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Juraj43

Ahoj, my jsme to řešili nedávno, pořizovali jsme nedávno a taky jsme se toho obával jak to zvládnu, ale není to nic složitého. Objednal jsem přímo z netu na https://eshop-franke.cz/714-trouby , pak už stačilo jen počkat než to kurýr dovezl a začala montáž, šlo to jako po másle, vše je vždy chyceno na šroubech a je to hlavně i v návodu – případně si ho stáhni z netu. Snad jsem pomohl

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek