Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypnout zobrazení "bezpečně odebrat zařízení" (Windows 7)

Chtěl jsem se zeptat jestli jde nějak vypnout zobrazení "bezpečně odebrat zařízení" u konkrétního zařízení. Nainstaloval jsem totiž virtuální mechaniku a tím pádem se mi vedle hodin zobrazuje ikona "bezpečně odebrat zařízení", a to já nechci, chci aby se to zobrazilo pouze když připojím flashku nebo jiné zařízení, ale ne u té virtuální mechaniky, protože tu mám připojenou jako pořád. V softu virtuální mechaniky jsem žádné takové nastavení nenašel. Nevíte jestli to je možné ? Případně jak to udělat ? Díky moc zta každou radu.

Předmět Autor Datum
Prozradit třeba název softu pro virtuální mechaniku se ti nechce?
host 17.09.2012 21:55
host
Se omlouvám, jsem to zapomněl napsat, soft je VirtualCD 10.
Neregistrovaný 17.09.2012 22:05
Neregistrovaný
http://www.virtualcd-online.com/vcd/apps/support/c forum.cfm?forumid=124987&lg=0&lgView=0
host 17.09.2012 22:09
host
Bohužel neumím anglicky, učil jsem se tak rusky a to už taky neumím. Přeložil jsem si to pomocí Goog…
Neregistrovaný 17.09.2012 23:01
Neregistrovaný
Tam pisu snad len ze si mozes tu ikonku "bezpecne odobrat HW" len skryt navzdy (a je to tusim v prav…
MM.. 18.09.2012 10:24
MM..
No tak to mi nepomohlo, skrý to navždy zase nechci. Nainstaloval jsem jiný soft, konkrétně Daemoon T… poslední
Neregistrovaný 18.09.2012 21:28
Neregistrovaný

Bohužel neumím anglicky, učil jsem se tak rusky a to už taky neumím. Přeložil jsem si to pomocí Googlu, a jestli jsem to správně pochopil, tak vedle ikony "bezpečně odebrat zařízení" v systémové liště by nalevo měl být nějaký malý trojúhelník, kterým by se to dalo nastavit. Bohužel, já tam žádný nevidím, nebyla by prosím ještě nějaká rada ? Jinak moc díky za odkaz.

Screen systémové lišty
http://www.sdilej.eu/pics/28ae39e772fe26ba36059f1d aadd1df9.jpg

Tam pisu snad len ze si mozes tu ikonku "bezpecne odobrat HW" len skryt navzdy (a je to tusim v pravy klik na listu vlastnosti. Trojuholnik nemas ptz nemas nastavene skryvanie ikon)
Vseobecne ikonka "bezpecne odobrat" je tam vtedy ak ovladac zariadenia systemu oznami ze zariadenie je removable (vyberatelne). Tak to hladaj v nastaveni toho VirtualCD, ked to tam neni tak nepouzivaj VirtualCD ale nejaky iny SW ktory neni tak dementny.

No tak to mi nepomohlo, skrý to navždy zase nechci. Nainstaloval jsem jiný soft, konkrétně Daemoon Tools, je zajímavé že v XP mi tento program dělal problémy (seklo se mi vždy PC) a ve W7 mi to nedělá. Virtual CD to v nastavení nikde nemělo, odinstaloval jsem ho ale neřekl bych, že to byl dementní soft, nebyl špatný, v XP mi ale jako removable zařízení neukazovalo, ve W7 ano. Díky všem za snahu pomoci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru