Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypálit ISO soubor

prosim vas pomozte mi ,ako mam napalit iso subor,ked dam v nere obraz disku a ten mi vyhodi hlasku ze nepodporovany format a nepusti ma dalej,kde robim chybu ako sa to vlastne da vypalit
Změna předmětu, původně: iso (JaFi)

Předmět Autor Datum
Zkus jiný software, třeba Alcohol.
Prasak 13.05.2007 17:31
Prasak
nero: soubor - předvolby - zvlášní nastavení: zatrhnout povolit všechny podporované formáty
lední brtník 13.05.2007 17:47
lední brtník
a ako sa spusta ten iso subor mysli ked to chcem nainstalovat DAKUJEM
JOZEF 13.05.2007 18:51
JOZEF
Pokud ISO vypaluješ, nevypaluješ jej jako jeden datový soubor, ale ve vypalovacím programu si zvolíš…
Jan Fiala 13.05.2007 18:54
Jan Fiala
ISO obraz se "nespouští". Je to bitová kopie fyzického média. Tj. nějaký program načetl CD nebo DVD…
touchwood 13.05.2007 19:22
touchwood
MOC SI CENIM ZA VYSVETLENIE,ALE AJ TAK NEVIEM AKO SPUSTIT INSTALACIU,PRE TOHO KDO TO OVLADA JE TO HR…
25jp 13.05.2007 20:18
25jp
No jde to i v Neru ... Nero ImageDrive - Možnosti - Povolit jednotku - (vytvoří se jednotka/virtuáln…
VN 13.05.2007 20:36
VN
Prosím, kup si novou klávesnici, možná máš jen zaskočený CapsLock. Psát velkými ve fóru = křičení.…
Jan Fiala 13.05.2007 20:36
Jan Fiala
info.php
nononot 13.05.2007 20:40
nononot
ten subor som napalil a deamonte spustil,nabehla instalacia ,dal som nova ,dal som key a ostalo to s…
25jp 14.05.2007 14:46
25jp
Zřejme je ta hra s nějakou ochranou. Daemon umí ochrany emulovat. Takže vyzkouše (opět pravé tlačítk… poslední
Jan Fiala 14.05.2007 15:09
Jan Fiala

ISO obraz se "nespouští".

Je to bitová kopie fyzického média. Tj. nějaký program načetl CD nebo DVD bit po bitu a uložil tento "obraz" média do souboru. Z tohoto důvodu je výraz "spouštět" velmi nevhodný, neboť se vztahuje na tzv. spustitelné soubory, tj. soubory instrukcí procesoru s pevně daným formátem.

To na úvod.

Dále: vypálení ISO obrazu (též ISO image) se děje jinak než vypálením tohoto obrazu jako souboru. Každý vypalovací program na to má specifickou položku nabídky, např. Nero6 a vyšší v menu Rekordér -> Vypálit image; u starších verzí byla tato nabídka v menu Soubor. Nero Express (též OEM, též tzv. "Nero pro blbé") má přímo volbu v hlavním menu (taková žlutá složka, je poslední).

Tzv. přimountování (též připojení) ISO obrazu umí mnoho programů, ale zcela bezkonkurenční je DaemonTools, který je zcela zdarma (ale obsahuje spyware -- nicméně VIDITELNĚ a lze jej při instalaci vyloučit-- spyware s DT si naistalují jen ty největší lamy, které si nic jiného ani nezaslouží, protože nečtou a jen klikají NEXT, NEXT!). Přimountování slouží k tomu, abys mohl ISO obraz připojit v jeho souborové formě, tedy z HDD (ale i vypálený jako soubor na CD/DVD). Výhoda takového řešení je, že si např. můžeš zazálohovat všechna instalační CD na jeden DVD, případně hrát hru vyžadující CD v mechanice (to nesnáším!) tak, že to není potřeba, apod.

MOC SI CENIM ZA VYSVETLENIE,ALE AJ TAK NEVIEM AKO SPUSTIT INSTALACIU,PRE TOHO KDO TO OVLADA JE TO HRACKA,ALE NAPR.AKO JA CO SA ESTE LEN ZAUCAM DO TAJOV WIN.JE TO HOROR,TEN DEAMON SOM SI NAINSTALOVAL POPROSIM TA ESTE KEBY SI MI MOHOL PORADIT TEN POSTUP MOC TI DAKUJEM

No jde to i v Neru ...
Nero ImageDrive - Možnosti - Povolit jednotku - (vytvoří se jednotka/virtuální mechanika se jménem např. "Jednotka DVD-RAM (E:)".
Poté se v záložce Nero ImageDrive vybere - "První jednotka"/"Obraz"/v "Otevřít obraz" upravit dole "Soubory typu" na "Všechny obrazy -iso") - najde se onen soubor (instalace se rozjede sama ...).

Zřejme je ta hra s nějakou ochranou. Daemon umí ochrany emulovat. Takže vyzkouše (opět pravé tlačítko na ikonce u hodin) zapnout emulaci ochran.

Ale to už se dostáváme do rozoru s pravidly tohoto fora, kde je psáno, že warez zde není podorovaný. Takže dporučuji, aby si další dotazy pořádně rozmyslel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru