Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vytvořit kontingenční tabulku v Excelu 2007 a jak propojit s Wordem 2007?

Dobrý den mohl by mi někdo poradit jak v Exelu 2007 udělám kontingenční tabulky? Učila jsem se to na Exelu 2003 a na tento to nejde stejným postupem. Sice je tam návod, ale já to přesto neudělám, klidně bych poslala data, u kterých potřebuji tabulku vytvořit. A ještě potřebuji přesný postup jak mám propojit dokument ve Wordu 2007 a tabulky v Exelu 2007. Děkuji za pomoc, je to sice banalita, ale já to prostě neudělám a už se mi u toho nechce sedět a pořád zkoušet a zkoušet. Díky díky díky Šárka

Změna předmětu, původně: Exel 2007 a Word 2007 (host)

Předmět Autor Datum
Dobrý den Šárko. Sice Vám přímo nepomohu,poněvadž s tím nedělám, ale existuje kniha od autoru Petr B…
Stanley 18.01.2008 17:45
Stanley
Právě jsem ty data označovala různým způsobem a pořád mi tam vyskakoval žlutý vykřičník, že takhle n…
I.b.i.z.a 18.01.2008 20:23
I.b.i.z.a
A to tedy vytváříš novou kont. tabulku nebo chceš upravovat už nějakou hotovou - vytvořenou v jiné v… poslední
host 18.01.2008 20:50
host

Dobrý den Šárko. Sice Vám přímo nepomohu,poněvadž s tím nedělám, ale existuje kniha od autoru Petr Broža a kol.,Bible office 2007, kde na str.109 jest psáno: V aplikaci Aplikace Office Exel 2007 lze používat kontigenční tabulky mnohem pohodlněji než v dřívějších verzích aplikace Exel. S použitím nového uživatelského rozhraní kontigenční tabulky stačí k získání přístupu k požadovaným informacím o datech a k jejich zobrazení několik kliknutí myší- data již není třeba přetahovat do oblastí přetažení, které nejsou vždy snadno dosažitelné. Misto toho prostě vyberete pole, která chcete zobrazit, v seznamu polí kontigenční tabulky. Po vytvoření kontigenční tabulky mužete využívat mnoha nových nebo zlepšených funkcí pro vytváření souhrnů, analýzu a formátování dat kontigenční tabulky.Atd. Možná, že někde je i rada na Vaši další otázku.

Právě jsem ty data označovala různým způsobem a pořád mi tam vyskakoval žlutý vykřičník, že takhle ne. Označila jsem vše, nebo jen sloupce, řádky ... prostě co mě napadlo a stále nic. No asi to budu muset pracně přepisovat. Ale i tak děkuji, po nějaké literatuře se asi podívám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru