Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Jak vytvořit winraru iso soubor pro spouštění přes deamontools

Ahojky zdravím všechny co mi chtějí poradit,předem díky za vaše rady at jsou jakékoliv,ale snaha se má ocenit.Tak,že potřebuji poradit ohledně toho že jsem si stáhnul hru a je tak kolem 17položek souboru winrar.Pokud to vše označím a vše náležitě dohromady rozbalím vznikne mi složka jehož název je stejný jako winrar,který se stáhnul, po otevření hotové složky od winraru se mi objeví dvě složky DVD1 a DVD2 po otevření DVD1 nemám nikde soubor pro spuštění instalace této hry jakož to myslím iso soubor a nebo soubor set.up.Prosil bych o radu jak mám postupovat a co mám proto udělat aby vše bylo Ok.Případně jaký program by byl vhodný pro to,aby se mi vytvořil soubor pro spuštění instalace.Ještě dodatek po otevření složky DVD1 jsou tam soubory,které vybadají jako poznámkový blok a to stejné je i ve složce DVD2.

Předmět Autor Datum
Ked si hru kupis tak budes mat v navode napisane jak sa instaluje. Ked si hru ukradnes tak to je nap… poslední
MM.. 22.02.2010 15:50
MM..

Ked si hru kupis tak budes mat v navode napisane jak sa instaluje.
Ked si hru ukradnes tak to je napisane tam odkial si ju ukradol. Vseobecne pri pouziti 3mozgovych buniek clovek pride na to ze ak tam mam zlozky DVD1 a DVD2 tak su to zrejme subory instalacnych DVDciek hry, a pozres si autorun.inf (napr. v poznamkovom bloku) ze co sa spusta pri strceni DVD do mechaniky. Alebo hladas nejake exe. ..alebo to skusis vypalit.
Lock, vid pravidla poradne.

Zpět do poradny Nahoru