Avatar uživatele
špulka

BADOO…JE TO VŮBEC K NĚČEMU

Jaký je váš názor na BADOO ? Mů je ten, že většině chlapu jde jen o sex v tom horším přépadě ze slečen či paní tahají penize .

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Alča M.♥, anonym, david22 před 4175 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Shizuka

Badoo … to jsem jednou zkoušela si založit účet ale, bylo to k ničemu
vždycky když jsem si přidala nějakého člověka buď to byl úchyl nebo nebyl aktivní :D
takže můj názor že Badoo je k ničemu …

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

špulko, je otázka, co od sociálních sítí očekáváš. Může se stát ten výjimečný případ, že hledáš-li partnera, na nějakého narazíš. Já na badoo našla báječnou kamarádku. Ženu, které si nesmírně vážím a proto nepovažuji svou registraci za zbytečnou. Také jsem zde našla přítele, bohužel velmi zaměstnaného (propotyp workoholika).
Pokud jde o pány na tomto a podobných servrech, tak o tom raději pomlčím. Pokud někdo měl zájem se seznámit, nebo dožadovat se důvěrnějšího způsobu komunikace, tak jsem spojení buď ukončila, nebo dala možnost sejít se na kafe a promluvit si, co dále.
Většinou jsem rychle zjistila, že není o co stát. Mám-li volbu ztrávit zbytek života sama, nebo s korunovaným troubou, tak byla volba jasná. Pokud jde o peníze, také mám takovou zkušenost. Dnes je ta situace opravdu zvláštní v tom, že muži čekají od žen, že si je budou hýčkat a budou do nich strkat prachy. Tak by mne zajímalo, za co asi by to ty „chuděrky“ měly dělat. Chlapa, který by za to stál, jsem ještě nepotkala. A ten, který by měl teoretickou šanci se tak pošetilého jednání ode mne dočkat, to po mně nechce.
Shrnutí? Na nejméně 100 kreténů jeden normální člověk.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pizlicka

ja se na badoo chodila jen bavit,jako vdana.schvalne jsem si psala s lidmi z jineho mesta,nez jsem ja,aby to me manzelstvi neohrozilo.deti nemam,vdana jsem20let,jen jsem potrebovala komunikovat.pak jsme se s tim muzem sesli jednou,a necekane po druhem setkani jsem vedela,ze jsem se zamilovala.co ted?kdyz to reknu manzelovi,ztratim jej.cloveka,kteremu duveruji.strasne jsem se bala noveho vztahu,a chtela jsem mit jistotu,ze az me manzel opusti,aby me neopustil ten muz.tak jsem na sebe nechala jako dukaz lasky a duvery prepsat jeho dum.manzel pozadal zadost o rozvod a ja jsem s tim muzem.takze vazny vztah se tam da najit,ale ja to v umyslu urcite nemela.jen jsem nestřežila sve srdce a myslela jsem si,ze se nic nemuze stat,kdyz si budu nevinne chatovat.a jestli lituji?ano,li­tuji,nestalo to za to,co jsem ztratila.ztratila jsem vic,nez jsem ziskala.ale jedno uz vim.hmotne zajisteni opravdu neni vsechno,pokud zijete s vedomim,ze jste ublizili.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
honza19hk

nevím ani co to je,takže mě to je jedno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
chachar1922

Tak to já jsem na Badoo našla přítele. Je v pohodě. Narazila jsem tam na 3 týpky co jsou taky v klidu. Je to individuální. Docela mě mrzí, že jsem si ho nedávno smazala a teď mě mrzí, že jsem s těma lidma nějak nezůstala v kontaktu. Takže jsem si ho zase založila abych je našla. Tak uvidíme :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alča M.♥

Můj názor je… K ničemu to není. Pokud někdo chce najít pravou lásku, tak ji nejspíš nenajde přes net, ale osobně

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek