Avatar uživatele
Luky4

Jak vyřešit problémy s erekcí?

Dobrý den, mám takový intimní problém, že když se s partnerkou chystáme na klasický sex, tak se mi nedostaví erekce. Má s tím někdo zkušenosti? Může mi někdo doporučit něco co mi na to pomůže (nejlépe nějaké rychlé řešení)? A jak lze sehnat nějaký lék bez předpisu a když je mi 17 let? Nechci se s ní kvůli tomu rozcházet…
PS: Myslím že to nebude tím, že by mě dost nepřitahovala, ale spíš jsem hodně nervózní.

Zajímavá 0 před 2421 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

To vyřeší čas a trpělivost. Správně píšeš, že je to nervozitou. Musíš si na intimní blízkost ženy zvyknout. Nikdo neuměl souložit hned napoprvé dokonale. Pokud je partnerka rozumná, pomůže ti. Pokud je na tebe nepříjemná, vyčítá ti to, situaci jen zhoršuje a v takovém případě vztah nemá perspektivu, znepříjemňovala by ti život i při jiných příležitostech.

A uvědom si, jaké výhody mají mladí lidé dnes, kdy jsou informace o sexu volně dostupné. Když jsem já poprvé svlékl holku, tak jsem opravdu nevěděl, co bude mít v kalhotkách a jak s tím zacházet.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
bolak

Ale sebevědomí máš.. „nedostaví se mi erekce..ale nechci se s ní kvůli tomu rozcházet..“ 😁

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

My ženy to v tomto ohledu máme snadné, nám se nemá co stavět a můžem i když nemůžem.
Erekce se ti nedostaví, protože jsi nervózní. Nervózní budeš příště i s jinou slečnou. Nervozity se zbavíš jedině tréninkem. Chtít brát léky na erekci takhle mladej, to fakt musí být zoufalství.
Partnerka nechť se víc snaží, vlastně se snažte oba, mějte klid, prostor, kde vás nebude nikdo rušit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
autacek

Zkuste začít něčím jiným než klasickým sexem. Mazlení, tulení, orální sex, myslím, že to partnerka naopak ocení. Po čase budeš mít spíš opačný problém a to ten, aby vyvrcholení nepřišlo dřív, než opravdový sex začne 🙂.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Na trening a získání zkušeností starší matronu, nikoliv mladošku

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

To vypovídá jedině o tom, že na sex jsi ještě nezralý, jde o blok psychického charakteru. Nepospíchej, nezmermomocňuj, nic ti neuteče. Spraví se to časem samo, až se budeš divit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dr.luha

Trocha zeleniny by to měla vyřešit. Už je to dokonce farmaceuty uznávaný lék a funguje. Tak si ho nech od někoho předepsat |:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Altair-AC

Clavin platinum ,ďábelská a rychlá erelce

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dominno

já to vyřešil tak, že jsem pořidil ze supererekce 2 balení Viamaxu(tablety) a to mě zachránilo

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lindicka4478

My jsme s přítelem problém s předčasnou erekcí vyřešili tak, že jsme přímo z https://kamagris­.com objednalu kamagru. Sice jsme na chemii nechtěli nikdy být a užít si naše chvilku v partnerském přírodním duchu, ale to prostě už dál nešlo. Shodli jsme se, že radši si to užijeme uměle jednou za čas takto, než abychom se furt trápili.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Broukk

Manžel je 40+ a poslední dobou mu nevydrží erekce dlouho. Je z toho dost špatnej a už se sexu radši vyhýbá a mám pocit, že nás to dost rozděluje. Myslím, že nemá zdravotní problém ale spíš hodně stresu v práci a ráda bych mu to pomohla nějako vyřešit. Můžete něco poradit co by mu pomohlo?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
veselator1

Sice to celkem nerad přiznávám, ale taky jsem bohužel měl jednu dobu problémy s erekcí. Můžu vám říct, že to nebylo vůbec nic příjemného. Co mi nakonec pomohlo byla kamagra, kterou tu v diskuzi už někdo zmiňoval. Mně se ji povedlo sehnat tady odtud – https://kamagra­love.com/ Funguje to vážně skvěle. Pokud tedy má někdo z vás podobný problém, určitě můžu doporučit vyzkoušet. Přecejen za zkoušku nic nedáte.

Avatar uživatele
VanesskaMala

Doporučuju koupit lubrikant na lepší erekci. Ten je super :) Mají ho třeba na e-kondomy. Tak doporučuju kouknout. Ten lubrikant je senzační.

Avatar uživatele
Lailinka

Taky jsme ho z e-kondomy zkusili a fakt můžu jen doporučit. Je to super a v kombinaci s lubrikantem na zúžení vaginy je to super.

Avatar uživatele
Ludskvaril

A za jak dlouho se to nějak projevilo? Myslím tím ta lepší erekce od toho co jste ten přípravek začal denně užívat? Kolik to stojí?

před 1130 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Radekvol

Každý den užívám doplněk stravy Amarex Men Complex koupený ze stránek https://www.a­marex.cz/ Asi po dvou týdnech jsem začal pociťovat zlepšení a teď už mi to zase funguje tak, jako mi to fungovalo před tím. Jsem z toho opravdu nadšený, protože si mohu zase užívat.

před 1128 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Ludskvaril

Vím, že existuje spousta přípravků, které dokáží podpořit erekci v ten daný monet. Dá se však tento problém řešit skutečně? Aby to fungovalo i bez braní prášků těsně před?

před 1134 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Radekvol

Ano, můžete si zkusit pořídit přírodní doplněk stravy, který se bere denně a dokáže tak vyřešit problém s erekcí dlouhodobě. Užívám ho už skoro rok a mohu mí erekci kdykoliv. Navíc je mnohem delší a pevnější.

před 1132 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek