Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BD-Power DVD 8 Ultra-zvuk

Nedokážete mi někdo poradit-proč mi nehraje z některých BD originálů zvuk??? (např anglická edice Matrix 1,2,3/CZ vydání-Den kdy se zastavila Země/Madagaskar 2)
má to nějakou spojitost s tím soft.klíčem-ochranou?
zase klasika z kopie disků, které jsem uvedl výše jde zvuková stopa přehrát pokud udělám jen film,pokud zkopiruju celý disk tak ani z kopie nejde zvuk na PowerDVD 8.
Nebavím se o tom, že by se trhla anglická stopa True HD na kopii přes tsMuxer,zkrátka vložím do PC BD mechaniky originální disk a obraz se mi spustí, ale zvuk jede jen v té úvodní reklamní znělce filmové společnosti nebo upoutávkách na nové filmy, ale pak už zvuk ve filmu nehraje,je jedno jestli navolim eng,deu,it,spa...atd
čím to zprovoznit???? kde je zrada?
Přehrávám v Power DVD 8 Ultra

Předmět Autor Datum
nikdo nevi?
Bretinno 16.06.2009 22:49
Bretinno
u originálov sa aktivuje hdcp ochrana a všetko,čo je s tým spojené,navyše pokial je v pc detegovaný…
audax 16.06.2009 23:54
audax
Je na to nejaky lek? Priklad: legalni BD, legalni /veskery/ soft, zvuk (ci obraz) nejde. To by me se…
mif 17.06.2009 00:01
mif
přesně tak, člověk by jen zuřil,když si koupím všechen hardware a software a filmy na BD originál a…
Bretinno 17.06.2009 00:19
Bretinno
ok,chápu to s tím HDCP a i to že to sám PowerDVD kontroluje,jak mi ale vysvětlíš,že to takto nefungu…
Bretinno 17.06.2009 00:14
Bretinno
Po instalaci driverů na grafickou kartu (orig. drivery), se vytvoří nové zvukové zařízení. Je správn…
FixExa 17.06.2009 15:20
FixExa
ahoj, ano mám nainstalované originál drivery pro grafiku EVGA GTX-260 díval jsem s edo ovládacích pa…
Bred72 17.06.2009 22:54
Bred72
vyřešila to jiná verze Power DVD 8 Ultra (vyšší update) poslední
Bred72 19.06.2009 00:20
Bred72

u originálov sa aktivuje hdcp ochrana a všetko,čo je s tým spojené,navyše pokial je v pc detegovaný niektorý z notoricky známych softwarov na ripovanie diskov a obchádzanie regionálnych ochrán,sú všetky blu ray extras vypnuté,nielen 2Ch stereo downmix,a tú kontrolu prevádza aj samotný power dvd

Je na to nejaky lek? Priklad: legalni BD, legalni /veskery/ soft, zvuk (ci obraz) nejde. To by me sebrala Morana - v tomto pripade se uchyluju do ilegality a lamu to jak se da. Takze jeste jednou: jde to nejak softwarove "rozchodit"?

PS: timto svym dotazem IMHOj neporusuju zadna antipiratska pravidla. Kdyz uz dam do softu (a HW) takove prachy, nema nikdo pravo nikterak me omezovat. Nebo si mam zakoupit jeste BD player (+ dalsich osm litru)? Nejsu magor...

přesně tak, člověk by jen zuřil,když si koupím všechen hardware a software a filmy na BD originál a pak teprve zjistím že si nic nepřehraju a na nic se nepodívám jen proto že jsem nechtěl koupit stolní BD přehrávač??

ok,chápu to s tím HDCP a i to že to sám PowerDVD kontroluje,jak mi ale vysvětlíš,že to takto nefunguje u všech originálních BD disků,ale jen u některých ten zvuk nejde.A není to že by to bylo jen u všech disků co mají novější ochranu BD+
jinak jsem ti moc vděčný za to, že alespon někdo konečně po týdnu co se snažím po různých fórech najít nějakou odpověd, mi něco na tohle téma byl schopný sdělit:-):-)

ahoj, ano mám nainstalované originál drivery pro grafiku EVGA GTX-260
díval jsem s edo ovládacích panelů a mám naistalováno SB X-Fi a je povolené a od grafiky ovládací panel nVidia.Ale to jsem tam měl (myslím tím tu SB X-Fi) už před tím než jsem instaloval grafické drivery.Kde najdu a co tím myslíš to "nové zvokové zařízení"???
Moc ti děkuji za pomoc:-):-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru