Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vést internetové rádio [spolek?].

Dobrý den, zakládáme malé internetové rádio a hledáme řešení jak můžeme být vedeni. Aby jsme mohli na rádiu například poskytovat reklamy nebo příjmat sponzorské dary. Nechceme z tohoto rádia dělat nějakou studnu na peníze... ba naopak... Chceme poskytovat reklamy v rádiu, na webu apod. v takové míře aby se zaplatily náklady na provoz rádia. Takže nemáme zatím v plánu na tom vydělávat spíš rádio držet. Pár lidí nám nabídlo sponzoring ale nechtějí peníze dávat na ruku tzv. nikomu a chtějí aby jsme byli nějak vedeni. Hledáme tedy nějakou nejlevnější a hl. vhodnou oficiální variantu... Doporučovali nám Občasnké sdružení v dnešní době tedy už spokek. Je nějaká lepší jiná varianta ? Popřípadě kolik stojí založení spolku? Můžeme při založení spolku příjmat peníze ? Bohužel se v tomhle moc neorientuju a proto bych se chtěl zeptat na co si dát pozor,čemu se vyhnout a čeho je třeba dobré využít Děkuji moc :).

Předmět Autor Datum
Idealna forma je samozrejme sro. Zdruzenie ma pomerne vela nevyhod, hlavne o cisto komercnej veci ak…
fleg 12.05.2014 09:21
fleg
já bych šel naopak do toho obč. sdružení.předpokládáná/udáváná náplň práce toho rádia tomu i napovíd…
kamzl 13.05.2014 21:37
kamzl
Zdravím jsme 3 na vysílání v rádiu,děláme už i akce prostřednictvým rádia a hledáme sponzora o s.r.o…
radiokouda 14.05.2014 12:43
radiokouda
www.radiokouda.cz poslední
radiokouda 14.05.2014 12:44
radiokouda
Jde o to že založení firmy stojí docela hodně... na to že se bude jednat o docela nevýdělečný projek…
Crack 13.05.2014 08:31
Crack
Co je to docela nevýdělečný projekt ?
kamzl 13.05.2014 21:32
kamzl
Tím myslím že pokud to vydělá nějakou korkunku (v řádech stovek ne tisíců) tak by možná lidé (moderá…
Crack 14.05.2014 09:42
Crack

já bych šel naopak do toho obč. sdružení.předpokládáná/udáváná náplň práce toho rádia tomu i napovídá

Jestli navíc budou poctivě propagovat různé akce na které je možnost získat dotace od státu nebo krajů neviděl bych problém(pokud jich v tom rádiu nebude dělat 10) i v tom uživení a dalším následném rozrůstání a možném budoucím založení s.r.o

Ty reklamy soukromých subjektů pokud nebudou propagovat v rámci těch veřejných akcí nebo na nich vidím taky jako zajímavou možnost přivýdělku.

Zdravím jsme 3 na vysílání v rádiu,děláme už i akce prostřednictvým rádia a hledáme sponzora o s.r.o. přemýšlíme ale sháníme sponzora,vy by jste věděl o něčem?Díky moc předem web rádia je www.radiokouda. aby jste měly přehled jak to asi funguje a jak vůbec vypadá web rádia.

Tím myslím že pokud to vydělá nějakou korkunku (v řádech stovek ne tisíců) tak by možná lidé (moderátoři nebo prostě tm) s toho časem nějakou korunku (bavíme se o sto korunách ne tisících) mohli něco mít... na dopravu apod.. ale tohle je reálné až při větším růstu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru