Avatar uživatele
kaolin

Jak zabezpečit objekt na polosamotě?

koupil jsem nevyužity objekt na polosamotě u lesa a zařizuju ho na rekreační a zajmove využívaní (včely).Jak jej ochranit před nevitanymi navštěvniky(mucho­múrku citronovou v lahvi rumu a kleště na medvěda už znam).Něco takhle jako levna kamera se zaznamem a rady na tenhle zpusob ne mřiže ty si umim udělat sam.Jsem zvědav

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4946 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cukrar

podle peněz se volí zabezpečení. Atrapa kamery a kabel přijde na 50Kč. Ochrán toto. Střelná zbraň samostříl ochránila, ale majitel skončil u soudu. Napojení na centrální pult… to je za peníze..
Musíte zvolit dle peněženky, mříže, zámek, zámek zámku, atd.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ten který je

Pořidte si nějaké detektory pohybu nebo si uzavřete smlouvu s nějakou BA ale počítejte s tím že to bude stát nějaký peníz.Nejučinnější je ta flaška s muchomůrkou nebo samostříl ale to nedělejte nebo půjdete sedět.Nejlepší je nějaký ostrý pes ale musí mít přísun vody a jídla.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Terryle

Pokud je to polosamota a má stálé sousedy, rozhodně nezaškodí s nimi navázat kontakt a poprosit je, jestli by prostě nemohli občas kouknout, co se u vás děje… a pokud se jim něco nebude zdát, ať zavolají buď vás nebo rovnou policii. Není to sice profi ostraha, ale lepší něco než nic… a sousedi mívají občas hodně dobrý oči a uši :o)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Toto by se vám nelíbilo? Pokud by to tam šlo uplatnit byla by to špica.
http://www.no­vinky.cz/inter­net-a-pc/mobil/212700-jak-zabezpecit-dum-pomoci-mobilu.html

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
devitkac

Nějaký drahý bezpečnostní systém v tomto případě asi nemá úplně smysl, takže bych zkusil nějaké jednoduché detektory pohybu, které spustí alarm případně třeba nějakou fotopast. Myslím si ale, že pokud chcete mít opravdu klid, tak by bylo dobré si objekt pojistit i z právní stránky. Co vím, tak v tomto ohledu jsou prý velmi dobré sverenecke fondy. Takovy sverenecky fond se dá založit například u https://www.al­phacitizen.com/cs/

před 1641 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek