Avatar uživatele
Eda69

Jak zadat adresu do pole „to“ v Yahoo mailu, aniž by se začala automaticky psát další?

Zní to trochu absurdně a nikdy se mi nic podobného nestalo, ale udělal jsem si nový email u Yahoo, a když chci odeslat novou zprávu, tak v kolonce „to“ zadám adresu, ale po zadání @ mě to nenechá dokončit emailovou adresu a začne psát další, takže z abc@abc.com se udělají 2 adresy a nejde nic odeslat. Co jsem tak zkoumal internet, děje se to, jen když se nezadává zavináč přímo z klávesnice (což je prakticky v celé Evropě?? – tak nějak nechápu…) – tedy když použiji klasicky Alt V nebo se @ pokusím zkopírovat a vložit. Četl jsem naprosto stejný problém u několika Evropanů ale jen výjimečně, u ostatních emailů na 10 dalších světových doménách se mi nikdy nic podobného nestalo. Vždycky zadávám @ pomocí Alt+V a nikdy jsem neměl problém. Ocením nějaké postřehy, emaily u Yahoo přeci musí mít i miliony evropanů a předpokládám že jim fungují …

.. V mezeře to pochopitelně není, oceňuji všímavost, ale vybral jsem náhodný obrázek ze zahraničního fóra..
Mám notebook s W10, kde není na liště jazyk klávesnice a nelze přepnout klasickou klávesovou zkratkou a přidávat přes nastavení jazyk pokaždé, když budu chtít napsat mail místo z Googlu z Yahoo se mi zdá právě trochu nešikovné, to bych raději zvolil prostě jinou doménu (ale mám u Yahoo pěknou adresu … :( a propojení s ostatními účty – proto se mi moc nechce hledat něco jiného)

…Přeci Yahoo je 3. nejpoužívanější mail na světě, tak nemůže fungovat jen v USA, ne? Není tu někdo, kdo Yahoo email používá?

Zajímavá 0 před 2790 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
quentos

Co zkusit zavináč přímo z klávesnice – přepnout ji pomocí přepínače jazyků (levý Alt+Shift), tím dostaneme anglickou klávesnici, napíšeme zavináč „po anglicku“ (tedy pomocí Shiftu a dvojky) a zase stejným způsobem přepneme klávesnici zpátky…
Mimochodem – jestli dobře vidím, máte v adrese mezeru. Jestli do email. adresy píšete mezery, nedivím se, že systém má za to, že už chcete psát další. Emailová adresa se píše bez mezer – ani před zavináčem, ani za ním.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
wendyX

Zkuste zadat zavináč přes Alt+64 (tedy znakem ASCII) – toto je funkční jak z CS, tak z EN klávesnice… 🙂 . Funguje?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek