Avatar uživatele
Syd

Jak zadám ve fio brokerovi odchylku stop ceny, když na ni není kolonka?

Na BCPP je to vše ok, ale na RMS musím vybrat, že chci pokyn stoploss, a potom se mi objeví políčko s názvem „Stop cena“, k čemuž tam ale stále zůstává políčko „Cena“ která tam je od začátku. K tomu můžu vybrat, jestli chci pokyn Traling stop, u kterého bych měla zadat odchylku stop ceny, anebo Trailing limit, u kterého bych měla mít možnost ještě zadat navíc odchylku limitní ceny.
Je to tedy tak, že do políčka „Stop cena“ napíšu aktuální stop cenu, která odpovídá aktuální nejlepší ceně (poptávce v případě prodeje) mínus mnou určená odchylka?
A jakej je vlastně rozdíl mezi Traling stop a Trailing limit, když oba příkazy reagujou na nejlepší nabídku/poptávku („narozdíl od (klasického nepohyblivého) pokynu Stoploss, který reaguje na obchod nebo na závěrečný kurz dne“ http://www.fi­o.cz/akcie-investice/inter­netove-obchodovani/in­teligentni-pokyny/burza-rmsystem/trailing-stop ). Funguje Traling limit tak, že jestliže se překročí stop cena, ale ve chvíli možnýho odeslání už je další nejlepší poptávková cena nižší (při prodeji) o víc než odchylka limitní ceny (kterou jsem zadala do políčka „Cena“ ve výši „mnou vypočtená Stop cena mínus odchylka limitní ceny“?), tak se obchod neuskuteční, a tím pádem celej pokyn selže, protože svoji stoplossovou funkci nesplní?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4025 dny Sledovat Nahlásit



Otázka ještě nemá žádnou odpověď.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání