Avatar uživatele
Smackdown

Jak zajistit jízdní kolo před krádeži?

V paneláku v kolárně ve společné místnosti.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, still před 2474 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
still

Cituji policistu protokolujícího mé zmizelé kolo: „Pokud není samotná kolárna dotatečně chráněná minimálně mříží s bezpečnostními zámky a kamerou, tak nepomůže ani pámbu.“ Nám se takhle v domě ztrácely kola, mně bohužel také. Od té doby mám to svoje na stropě v předsíni. Koupil jsem si kladky, navrtal do stropu a kolo mám v bytě.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Bytelný zámek by to měl jistit. Já mám navíc ještě otřesový alarm, ale kolo mám zvlášť ve své kóji, nebo ho mám venku pěkně na očích.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Příležitost dělá zloděje, takže doporučuju nedělat ze svých sousedů zloděje tím, že odstavíme nový, znečkový a drahý kolo do podobných prostorů.
Každý občan ČR, žijící ve své vlasti by měl znát, že v prostorách podobných společné kolárně se v praktickém životě nalézají bicykly a podobné věci, které na inzerát nelze prodat nad 100kč.

Zdroj: Realita

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mzm

Přesto, že jsem měl kolo v zamřížované kolárně s bezpečnostním zámkem, navíc přimknuté betelným zámkem na kolo k radiátoru, krádež se podařila. Existoval seznam lidí vlastnící klíč od kolárny, takže pachatele našli velice brzy. Nic méně kolo už bylo prodané a z té fetky jsem si nic vzít nemohl. Nebylo to kolo úplně drahé, ale mě jsem ho rád…
No, od té doby mám kolo, kde nejdražší je to světlo v předu, které si beru s sebou a od té doby mám klid…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek