Avatar uživatele
Marťas Q9

Jak zaplatit nájem, plyn a elektřinu v jedné jediné složence?

Prý se dá tohle všechno platit v jedné jediné složence, nevíte někdo kde a jak se to zařizuje? Přítelkyně se chce vyhnout poplatkům navíc a já nemám absolutně tucha.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2189 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Vyřiďte si na poště placení pravidelných měsíčních (i jiných) úhrad prostřednictvím SIPO. Zaslání vyúčtování za všechny platby 13,– Kč/měs. 🙂
https://www.ces­kaposta.cz/sluz­by/platebni-a-financni-sluzby-cr/sipo

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

není pohodlnější a především mnohem levnější (rozuměj: zdama) zřídít si třeba u FIO/mBank účet bez poplatků a tam nastavit pravidelné měsíční platby na přesný den v měsíci kdy bys chtěl aby odcházeli. Nastavení takové pravidelné platby je otázkou sekund, a je to zdarma nejen v okamžiku nastavení ale i každý měsíc kdy se platba provede. SIPO je dnes přežitek. Další pohodlný způsob a zcela bezplatný způsob je nastavení inkasa přímo v bankovnictví, pokud dodavateli důvěřujete jen nastavíte limit kolik maximálně si může měsíčně strhnout a dál už se o to moc nestaráte. Nanejvýš tak jednou do roka zkontrolujete zda všechno odcházelo v očekávaných částkách.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Brblal

Ano, my to SIPO máme, každý měsíc přijde poštou SIPO, kde jsou všechny platby najednou, také platba za rozhlas a TV.

Zaplatit se to může na poště nebo převodem na účet, já to platím převodem z mého int. bankovnictví, funguje to dobře, na zadní straně složenky je číslo účtu (myslím u ČSOB) a tam to každý měsíc posílám převodem. Na poštu nemusím.

Upravil/a: Brblal

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Jo SIPO. Musel jsem si zřídit kvůli tomu že bytový podnik co má v péči náš dům umí přijímat jen platby v hotovosti nebo přes SIPO. Takže mám SIPO kvůli jedné platbě a hradím ho inkasem z účtu. Schýza…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek