Avatar uživatele
uncle Sam

Jak zaujme holku tichý kluk?

Jak zaujme mladou holku tichý mladý kluk? Takový, který moc nemluví, moc se neusmívá, a když něco řekne, tak je to asi nějaká kravina. Jak může zaujmout?

Zajímavá 0 před 2868 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Třeba právě tou svou tichostí a neprůbojností.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
marci1

Tichý kluk zaujme tichou holku. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Můžeš zkusit pokládat otázky, aby řeč nestála. U toho nemusíš tolik mluvit, ale ona bude a uvidí, že o ní máš zájem a to jí zaujme. Pokud ti pak však holka řekne, že jsi nějaký tichý, tak jí pozvi na panáka a dejte si rovnou dva nebo tři a pak tě možná opět ani nepustí ke slovu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Seznam.cz

Nejspíš svým nestranným pohledem na situaci, vtipným komentářem k věci a občasným sdělením toho, co chceš říct, i když je ‚zbytečné něco říkat, protože tohle to už je známá věc.‘ Tímto získáš, jen pozorně komunikovat. Komunikovat, sdělovat, ptát se a to i v do době, když rozhodneš o nějaké záležitosti; nákup auta, domu. Komu nesvědčí mluvení, může použít kecálky. IM, whatapps, SMS, viber, mail, atd. 1 úskalí tvá povaha má. A to je, že tě samci budou považovat za blbce, který ze sebe dělá blázna, ale pro ženské budeš mít suprové nápady. Jen pozor na vykořisťování z jejich stran. Pak později nelpět na svých zásadách, jako: spodní prádlo a ponožky mě přeci prát nebudeš, nejsi pračka, ale raději nechat věcem volný průběh. Protože můžeš najít takovou, která potřebuje bydlení, ale ráda hodí prádlo do pračky, ale nebude chtít vařit. V tom by to mělo být volné, emancipace je silnější, než tradice. Jak zaujmout? Právě tím, že řekneš, napíšeš kravinu. Holka z bohatých rodičů nebo z pasťáku tě nepochopí. Ale u těch normálních, u těch máš šanci.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pizlicka

to je tak sladké,když je kluk tichý a neprůbojný.já mám ochranitelské pudy a takového si vždycky namluvím.ale ve vztahu mě to tak vytáčí,a chybí mi zastání.njn,co jsem si vybrala,to mám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek