Avatar uživatele
Hancaaa

Jak zaujmout staršího muže?

Ahoj :), tato otázka je jak pro chlapy, tak pro ženy. Zaujal mě starší muž, 38 (mně je 20). Jezdí autobusem, dělá řidiče. Usmívá se na mě, dává mi jízdu autobusem zdarma (5 minut). Není ženatý, přítelkyni nemá. Dřív se mě ptal, odkud jsem, apod.,ale teď nic. Teď mlčí, ale autobus mi furt dává zdarma, koukne na mě :), usměje se.. Chci se zeptat jak navázat řeč? Sedím u něho ve předu, ale nevim, na co se ho zeptat, jak ho zaujmout (co by Vás zaujalo). Postavove jsmem akorát, ale mám velká prsa, což je asi výhoda :D. Chci se zeptat i ženských, i chlapů na zkušenosti, jak ho zaujmout (co Vás zaujme), na co se ho zeptat, řeč těla, co Vás přitahuje na ženských apod. Předem moc děkuji :) :)

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2355 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Řekni mu, že když tě vozí zdarma, chtěla by ses revanšovat, zda se nechá pozvat někdy na kafe. A budeš vědět hned.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Dej mu nabít kartu na autobus a nalep na ní výrazně svoje číslo a vzkaz. Třeba: Ozvi se. Pokud k tobě něco cítí, tak si číslo zapamatuje nebo rovnou hned na místě opíše a zareaguje. Nech se překvapit. Když tě nechává povozit se zadarmo (teď to nemyslím dvojsmyslně – stejně by to nedávalo smysl), tak si myslím, že šanci máš relativně vysokou. Good luck! ;) Bejt řidičem autobusu a vidět zblízka tvoje koziska, tak bych asi omylem sešlapnul plyn a skončil ti hlavou ve výstřihu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

I když to ještě starší muž není, společnou řeč bez přetvářky těžko najdete.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Dobrá rada do života – nech ho plavat. Nemáte si co říct? Všechno o něm víš, ale ptáš se, jan navázat řeč. Kolikrát je rozvedený a kolik má dětí taky víš?
Co se tak chovat přirozeně. Zdraví Tě aspoň, když nastupuješ do autobusu? Čim Tě ten starší muž zaujal?

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Arne1

starší muž = 38 ?

před 2345 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek