Avatar uživatele
Domcaz

Jak ziskat zpět přítelkyni o kterou jsem se vlastni chybou připravil?

Ahoj všem,

Jak bych zacal.. No mel sem vztah jedna a pul roku kterej byl včera ze strany pritelkyne ukončen:( mam praci ona chodi do skoly, oba bydlime u rodičů..
prvnich 11 mesicu bylo tech neuzasnejsich mesicu co jsem kdy zazil a vim ze ona taky, jenže pote byl na me vyvíjen obrovský tlak doma, závislost na sázení, s tim sou souvisejici dluhy, soudy magistráty z me spatne minulosti.. Samozrejme sem byl v obrovskych depresich a nechoval jsem se k ni tak jak bych sam chtel.. podezrival sem ji, neduveroval nebo spis zarlil… zo vedlo z me strany k asi dvoum rozchodum s tim ze sem chtel aby aspon ona byla stastna kdyz ja byt nemohu.. ale nakonec sem si kdyz jsem se uklidnil vse uvedomil a snazil sem se to vsemi zpusoby napravit a brala to.. ze nezazivam dobre obdobi tak jsme se k sobe vratili.. posledni mesice byli hodne tezke, na obouch stranach proteklo proudy slz.. ale ted mi napsala ze uz nevidi v nas budoucnost ze se boji ze se tohle zas bude opakovat ac sem ji presvedcoval ze onaje ma motivace ze kvuli ni se hodlam zmenit, soudy uz jsou za mnou.. ale kamaradky ji radej at me necha a nema svou hlavu takže se ridi tim co oni ji rikaji.. je to hodne orezany příběh ale hrubý zaklad tam je a ja prosim nejspíše ženy o pomoc:(

Děkuji
Doplňuji:
Po trech odpovedich.. nejspíše sem to spatne napsal, cítím ze to je ma zivotni laska, strasne moc ji nechci ztratit, udelal sem velke chyby ano vim uprimne lituju, ale jsem schopný vse napravit at uz kvuli sobe abych zase byl lepsim clovekem ale spise aby ve me videla to co predtim.. at uz ze se k ni zacinam chovat tak jako uplne na zacatku kdyz byla takovou nedobytna princezna.. nedokazi si představit ze by zmizela z meho života a ani to neprippustim takze vase odpovedi zatim neberu jaoo dobre.. ona me miluju ja ji take a oba v lasku verime jen proste hodne spatne obdobi ktere je na vrcholu.. myslim ze je vzdy lepsi bojovat nez se hloupe vzdat a prohrat jak by jste to udelali vy..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, ivzez před 3707 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Dochy

Ani dámě,ani jejím kamarádkám se nedivím. Doporučuji s pokorou přijmout co ona píše… ještě můžete zkusit navrhnout nějaké „zkušební období“. Podle mně min. půl roku, možná dýl a pak se zkusit sejít a popovídat si. Pokud si za tu dobu srovnáte svůj život, možná máte šanci. Samozřejmě i když vy to zvládnete, je možné, že dáma si zvolí svou cestu bez vás.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Jedním dechem píšete o své změně a tímtéž dechem dáváte
najevo svou nedůvěru vůči bývalé přítelkyni.

Pokud své přítelkyni něvěříte, nemůžete čekat,
že ona ve svém postoji vůči Vám něco změní.

Ono nestačí o změnách jenom mluvit,
ty změny musí být zjevné ve Vašem chování,
ne jen ve slovech a slibech…


Poznámka: Nechápu, proč stojíte o člověka, který „nemá
svou hlavu“, a který je tak snadno ovlivnitelný názory jiných.
Doplňuji:
Ani po doplnění otázky nevidím jinou cestu.
Podle mne je jedinou cestou přestat mluvit o změně/změnách
a chybách z minulosti a okamžitě se začít chovat jinak.

Ta změna musí být znatelná i směrem k dívce.
Dívka musí cítit (ne to jen slyšet od Vás),
že ji respektujete, že si jí vážíte.

Dokud si o ní myslíte, že „nemá svou hlavu,
a proto poslouchá to, co jí říkají kamarádky“,
nemáte šanci.

Ta dívka svou hlavu má, má i svůj názor (nejen) na Vás i na to, s kým chce být.
Dokud si to neuvědomíte, a dokud budete dívčino jednání či rozhodnutí svádět
na její kamarádky, nikam se nepohnete.

Takže jak na to?
Přestat o své změně mluvit a začít ji realizovat.

Upravil/a: ivzez

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
huxa

K otázce-klasické klišé-přijít k ní s kyticí růží a požádat o odpuštění.

Pokud ovšem můžu poradit mimo otázku-v poslední době jsem zažil něco podobného, až na to, že to nebyla láska na celý život, což z toho, co píšeš u tebe také není. Nezměníš se kvůli jiné osobě, která je nyní s tebou. Možná budeš dělat věci jinak, ale stále to budeš ty, pokud chceš projít změnou, musíš se odprostit od nynějška a vidět budoucnost. Pokud si mladý a ještě nemáš nějaké zázemí, jako je vlastní dům, rodina, podnik, školu, apod., je daleko lepší udělat větší změnu-ukončit vztah, nemít na ni mobil, e-mail, žádné spojení, případně se i odstěhovat, změnit práci a celkově, přeorientovat se na jiný životní styl, jiný život. S tím přijde také vyšší vyspělost a řada zkušeností, které ti nikdy nebudou naškodu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek