Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BROWSER GOOGLE CHROME

Čo hovoríte na prehliadač od Google?
Mňa osobne "dostal" okamžite....ten jeho minimalizmus je úžasný, a rýchlosť načítavania stránok je myslím si tiež dosť slušná. Som zvedavý ako bude vyzerať finálna verzia, keď už Beta je super:-)

Předmět Autor Datum
Dobrý, ale "další z mnoha". Zajímavé fičurky (otvírání záložek za zdrojovou záložkou, ne na konci; n…
Moas 08.09.2008 07:56
Moas
Připadá mi dobrý, obzvlášť když uvážím, že je to teprve beta, a určitě se ještě bude hodně vylepšova… poslední
Eva_M 08.09.2008 08:07
Eva_M

Dobrý, ale "další z mnoha".
Zajímavé fičurky (otvírání záložek za zdrojovou záložkou, ne na konci; nové okno prohlížeče ze záložky, přenášení záložek mezi okny) se mu upřít nedají.
Rychlost načítání neřeším, odjakživa jsem byl omezen rychlostí svého připojení, ne rychlostí prohlížeče.
Anonymní režim je též zajímavý.

Připadá mi dobrý, obzvlášť když uvážím, že je to teprve beta, a určitě se ještě bude hodně vylepšovat. Věřím, že svůj okruh uživatelů si najde a že rozhýbe "válku" prohlížečů směrem k větší spokojenosti uživatelů.

Na druhou stranu si říkám, jestli by se mu dostalo takové pozornosti médií i uživatelů, kdyby jej ve stejné kvalitě vyprodukovala neznámá firmička odněkud z Tramtárie...? O takovém prohlížeči bychom se možná ani nedozvěděli. Případně by o něm vyšla jen krátká zprávička na PC serverech a zase by bez většího ohlasu zapadla, protože nových SW a utilit je stále hodně a nikdo nemá čas všechno sledovat a zkoušet. Je tedy velmi pravděpodobné, že vám i mně leckdy uniknou velmi zajímavé kousky sw, o nichž se někde ve spěchu dozvíme, protože nemáme čas si s nimi pohrát a než se k tomu dostaneme, dostane se k nám řada dalších informací o jiných zajímavých sw...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru