Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zjistit neznámé zařízení na notebooku

Mam tu notas Lenovo G700 - firemni,

takticky jsme nakoupili bez OS a zvlast k tomu Windows 7, na webu Lenova jsem si zkontroloval pritomnost ovladacu pro Win7 64bit.
Stahnul jsem z webu Lenova vsechny ovladace, hodil jsem to do systemu, klasika prvni cipset, potom grafika NVidia, protoze to ma GF720M, ta mi presto, ze je na webu Lenova napsano, ze je i pro Win7 64bit napsala, ze neni urceno pro tuto verzi systemu. Koukam, ze tam mam pro Win7 64bit ovladac GK i Intel, tak jsem nahodil ten, napsal samozrejme, ze neni urcen pro tuto verzi systemu. Nahodil jsem teda ovladac LAN, ten fungoval OK.

Zapnul jsem Windows Update, nainstalovaly se vsechny updaty a nainstalovala se z windows update i grafika Intel. Potom jsem nahodil zbyle ovladace - wifi, bluetooth, audio, touchpad, usb3, camera, ctecka karet.

Potom jsem sel na web NVidie a stahnul jsem ovladac pro GF720M, ktery samozrejme pro Windows 7 funguje OK, tolik k doporucovani instalovat ovladace z webu vyrobce notebooku, kdyz ty idioti tam neumi vystavit ani spravny ovladace!

No kdyz kouknu do spravce zarizeni, tak tam po tom vsem mam "dalsi zarizeni" a pod tim "nezname zarizeni". Otazka je co to muze byt, protoze jsem snad nainstaloval vsechno a nevim co dalsiho by v tom notebooku mohlo chtit ovladac?

Předmět Autor Datum
A my neumíme zjistit ID zařízení? http://www.servispckupka.cz/jak_stahnout_a_nainsta lovat_ovladace…
Kurt 04.12.2013 10:49
Kurt
Umeli jsme, ale zapomneli. :-) Dik. On je to nejakej nesmysl - Lenovo Energy management - ovladac d…
Redmarx N 04.12.2013 11:02
Redmarx N
To někdy bývá, podobné to je s některými čtečkami otisků prstů, apod. V tom případě to nech nenainst… poslední
Kurt 04.12.2013 11:04
Kurt

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru