Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BSA opat uraduje, zmenila taktiku

Dnes mi volal zakaznik, uz par tyzdnov mu vola niekto z BSA (kto asi ked maju na SK len hovorkynu?). Najprv nenapadne zistoval ako to maju so sw, potom pritvrdil a vyhrazal sa akousi kontrolou, potom volal opat a znovu sa informoval ako je to so sw a ked ho poslal do prdele (na moje odporucanie) tak zacal posielat rozne maily (musim si ich nechat preposlat).
Nech sa na mna mladenic z BSA nehnevaju, ale toto je uz za hranicou slusnosti, dobreho spravania a da sa to pomerne jasne charakterizovat ako obtazovanie. O co im vlastne ide?

Předmět Autor Datum
Kdoví, jestli je to vůbec někdo z BSA a ne někdo, kdo si z něj dělá srandičky, straší ho a pak se tí…
Kráťa 22.03.2011 00:27
Kráťa
BSA nemá se slušným jednáním nic společného. Lze od těch pacholků čekat všechno. Nekomunikovat, igno…
Filuta 22.03.2011 01:22
Filuta
A proč jste si nechali Macy vyhodit? Při daňové kontrole přece s FÚ komunikujete; oni chtějí k (ze s… poslední
L-Core 22.03.2011 05:23
L-Core

Kdoví, jestli je to vůbec někdo z BSA a ne někdo, kdo si z něj dělá srandičky, straší ho a pak se tím s kamarády náramně baví.
Jo až mrkneš na nějaký ten e-mail, odkud to vlastně bylo, tak dej vědět.

BSA nemá se slušným jednáním nic společného. Lze od těch pacholků čekat všechno. Nekomunikovat, ignorovat. Jinak se spadne do neplodné diskuse. Už jen to, že nelze odepisovat náklady na počítač, když nemáš koupené Windows a Office (protože jsou potřeba na debilní datové schránky), je nehoráznost. U nás používáme jen Macy a finančák nás hnal svinským krokem, museli jsme je všechny dodanit, protože tam nejsou Windowsy a Office. A počítač s Linuxem, kde nemáme na Software vůbec žádný doklad, neskousli vůbec a naprášili nás policajtům.

A proč jste si nechali Macy vyhodit? Při daňové kontrole přece s FÚ komunikujete; oni chtějí k (ze svého hlediska) nejasnostem vysvětlivky, vy vysvětlujete - a v případě Maců či linux strojů nepochybně vysvětlíte. Pokud by se to nesetkalo s odezvou, řešil bych to v vrchním kontrolníkem FÚ osobně. A nezabralo-li by ani to, po upozornění FÚ, že tak učiním, bych to celé dal k soudu a stoprocentně vyhrál (prokázal-li bych "užitečnost" PC pro zajištění, dosažení a udržení příjmů, což dnes opravdu není problém, bez PC se skoro nedá existovat).

U spousty kontrol klientů jsem se ze strany (tří) FÚ ani v jednom případě nesetkal, že by se nad jakýmkoliv PC někdy pozastavili. Ani z hlediska hw, ani z hlediska sw. Je ale fakt, že nějakou repro 5.1 soustavu či GTA4 bych klientovi z účetnictví vyhodil už já sám ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru