Avatar uživatele
leporela22

Jak zjistit, k čemu jsem určený?

Možná tato otázka zní trochu zvláštně, ale jen by mě zajímalo jestli někdo z vás opravdu našel to co vás baví na tolik, že už víc nechcete. Existuje něco takového? Že v životě člověka je něco co by měl rozvíjet to k čemu byl určený, ale jak to zjistit?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? klumprt před 2818 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
klumprt

Myslím, že nikdo není předem k ničemu určený. Spíš se každý k něčemu více, k něčemu méně hodí. A jsou i lidé, kteří nejsou vhodní k ničemu, tzv. nanicovatí. A naopak jsou lidé, kteří dělají dobře a se zápalem cokoli, k čem je osud zavane.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rokio

Určený jsi k tomu, na co máš talent a co tě zároveň baví. Nedoporučuji ti dělat to, na co nemáš vlohy nebo to, co tě nabaví.

Já jsem nejvíce určený k tomu, abych se věnoval ekonomice a financím, protože mě to baví a podle mých školních výsledků a názorů rodiny, ale i lidí zabývající se touto oblastí, mi to jde.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
hapiky

Jestli ne všichni, tak někteří mají jak se zdá opravdu své poslání. Einstein byl průměrný úředník, než se stal géniem. Hitler byl průměrný malíř, než se stal diktátorem. Stalin také nebyl hlasováním zvolen vůdcem, byl zvolen zfalšovaným výsledkem hlasování…Johanku z Arku mohla mít také poslání…atd…atd…Jak řekl učenec:Nic není jen tak…

Upravil/a: hapiky

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Jo tak to vím určitě. Jsem určený k tomu abych zemřel.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Dej na pocit ,..intuici.
Většina dalších, zabývajících se podobnýma otázkama, společně dojde k závěru, že jsou určeni potlačovat vlastní vůdčí pudy, aby i méně kvalitní jedinci mohli svobodně existovat.
V konečném důsledku ani mouchu, komára či vosu nezabiješ.

Oprava- ne většina, ona na to přijde menšina.

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek