Avatar uživatele
ferenc

Jak zjistit, kam se ukládají fotografie nafocené tabletem?

Při focení tabletem ikonia one 8 nevím,kde se uloží fotografie.Mám aplikaci galerie,ale tam nic není.Poradíte?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2661 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Možná by pomohla nainstalace nějakého lepšího správce souborů, například X-plore, který umí hledat soubory (dáš vyhledat soubory s příponou .jpg), protože systémový správce souborů neumí téměř nic. Teď ale mluvím o Androidu 4.4, zatímco řečený tablet má pětkový Android, jeho možnosti přesně neznám, neboť nic s Androidem 5.x nevlastním.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jiří Bohumil

V Androidu se většinou ukládají, jak do mobilu/tabletu, tak i na SD, do adresáře DCIM/CAMERA. Záleží na verzi Androidu, případně na volbě úložiště (pokud je možná). V mém tabletu s A 4.2 se ukládají do tabletu (pak si je musím překopírovat někam na SD), v mobilu s A 4.4 mám volbu úložiště a při definování SD se ukládají přímo na SD. Zkus nainstalovat třeba správce souborů File Manager (Google Play) a tam si adresáře prohlédnout. Je dobrý i pro jiné funkce. Aplikaci, která by ti našla .jpg sama ale neznám.
To snad pak viz cochee.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ronnie3697

Zkus na to jít jednoduše. Otevři si fotku, klikni na podrobnosti a snad tam budeš mít napsanou cestu, kde je fotka uložena. A pokud tomu dá Bůh, tak ve stejné složce budou i ostatní fotky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek