Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BSOD netdlwl.sys

Zdravíčko...
spadl mi už podruhý pc (win xp home).. pokáždé mi BSOD napsalo problém "driver irql_not_less_or_equal" "netdlwl.sys"... stalo se mi to pří koukání na video na stream... a zároven stahování přes azureus.... udělalo mi to dvakrát během asi 10 minut.. a tak jsem tedy zadal do strejy gůgla.. netdlwl.sys skočil jsem na toto zjistil jsem že to tedy bude nejspíš nějakým ovladačem od wi-fi karty..zjednodušeně tam psali že d-link neumí psát ovladače a abych si stáhnul od realteku ovladač a přepsal ho...jenže ty linky co jsou na tý stránce už nejsou aktuální...a mě by zajímalo jestli ten ovladač co potřebuju obsahuje jent ten soubor "net8180.inf" a nebo je toho potřeba více... pří hledání jsem pak narazil na toto tak tedy jestli tohle stačí přepsat a uložit v texťáku jako .inf a bude to všechno?? nebo to bude více souborů od toho realteku

Předmět Autor Datum
Najprv skus si najst najnovsi ovladac pre tu tvoju kartu napr. zo stranok D-Link (www.google.com) Ov…
MM.. 05.06.2008 18:09
MM..
tak jsem si stáhnul nejnovější ovladače.. nechal jsem běžet stahování azureusu a bežela mi ještě moz…
MagicQ 05.06.2008 20:36
MagicQ
v prohlížeči událostí nejsou nějaké chyby? (předpokládám že své windows znáš a nebudeš se ptát kde j… poslední
lední brtník 07.06.2008 12:43
lední brtník

Najprv skus si najst najnovsi ovladac pre tu tvoju kartu napr. zo stranok D-Link (www.google.com)
Ovladace budu viac suborov, ak chces nacpat ovladace realteku na kartu na ktoru nebol povodne urceny tak sa prepisuje .inf, ale neodporucam to, uz len kvoli tomu ze podla toho dotazu sudim ze nechapes co robis, a potom to moze dopadnut tak ze by ti wifi nesla vobec.

tak jsem si stáhnul nejnovější ovladače.. nechal jsem běžet stahování azureusu a bežela mi ještě mozilla... odešel jsem si něco ukuchtit.. a po půlhodině sem objevil další BSOD.. s tou samou chybu..
napadá mě jestli to nemůže být tím že stahuju z určitý torrent sítě.. pač stahuju doceal často.. a za poslední půlrok se mi to nestalo.. objevovalo se to dřív.. ael bylo to špatnou RAMkou.. je možný aby to bylo nějakým tím torrent serverem???

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru