Avatar uživatele
rejza9

Jak zkopirovat DVD +r na DVD -r

Potrebuji zkopirovat DVD +r na DVD -r ale porad my to hazi chybu jde to nejak obejit mam nero 7 premium

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3737 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

jakou chybu …:D pokud je CD poskozeno… tak ho musis nejdrive dostat do PC …jsou na to programy …ja pouzivam pro tyto pripady CDRoller .. Pogram ti nacte i poskozene CD jen vynecha ..vadne bloky ..ale zbytek CD je pouzitelny … v neru to fakt neni …no jeste je zde moznost poskozeni Hardware tedy mechaniky … nebo jen blbe vypalene CD .. take se nejdrive porozhledni po nejakem podobnem softu jako je tento ..CDRoller … http://www.sta­huj.centrum.cz/u­tility_a_ostat­ni/systemove_nas­troje/obnova_dat/cdro­ller/ tenhle soft je uz proste klasika a nikdy nesklame …:D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

dělám to jednoduše-soubory z jednoho DVD přetáhnu do PC(dám do mechaniky,otevřu složku vybraný soubor přetáhnu na plochu) a pak to vypálím znova(původní DVD vyndám,dám prázdné DVD(je jen na mě jestli si vyberu + nebo -)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Napiš jakou chybu to hlásí, takto ti málokdo poradí. Klasicky zkopíruj, ale může bát vadné DVD nebo už tam něco je a není prázdné. Může být taky už uzavřené a nelze přidávat. Možností je dost, bez uvedení chyby to je těžké.

před 3737 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet