Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BSOD při přehrávání videí online (youtube, ...)

dobrý den,
mám takový problém, začalo to asi před dvěma, třemi měsíci a děje se následující:

koukám na netu na videa a je úplně jedno odkud jsou, tak občas se stane, že se jakoby počítač zahltí a zpomalí to až zastaví totálně prohlížeč (testováno na firefox v 9.0.1, opera 11.11, ie 8), avšak ostatní programy jdou (icq, explorer, ventrilo).. pokud ale dám správce úloh a ukončím proces prohlížeče, počítač se během několika sekund postupně taky zastaví, chvíli jde hýbat myší a pak už ani to ne a následuje po pár desítkách sekund blue screen of death, která jen problikne a nestihnu tedy ani chytit chybovou hlášku, podle který bych se to pokusil googlit.. pro všechna tato videa na netu je očividně společný flash přehrávač..

mám windows XP PRO, aktualizace nejnovější, flash player nejnovější, všecky ovladače by měly být up to date..
počítač je už na dnešek starší, cca 5 let, AMD Athlon X2 64bit 4600+, 2x1GB A-DATA RAM, grafika Gainward GF 8600 Pro 256 MB.

nestává se to vždy, třeba 6 videí přehraju v pohodě a najednou bum u sedmého.. ovšem téměř vždy se tak stane, pokud první věc co po opětovném zapnutí systému udělám, je spuštění prohlížeče a opět (většinou toho samého) videa, které předtím jelo..

jako bonus bych se Vás rád zeptal ještě na kamarádův problém, zatim sem toto u nikoho ještě nezažil a to komunikaci přes ventrilo, muble, teamspeak či skype používám poměrně hojně, a to je, že spolu hrajeme hru, konkrétně world of tanks a jsme spolu na ventrile, a když on zmáčkne tlačítko pro přenos zvuku ke mně, slyším VELICE nahlas motor tanku a vlastně celý dění v jeho hře a jeho hlas potichu, bohužel jsem u něj fyzicky nebyl už delší dobu abych potvrdil že nekecá, ale tvrdí, že má mikrofon na stojánku na stole 30cm před obličejem a zvuk má na sluchátka na uších, takže podle mě to musí bejt někde softwarově nastavitelný a přenáší to zvuky generovaný počítačem rovnou do mikráku.. kdybyste mohl někdo potvrdit, případně nasměrovat správným směrem, bych byl velice rád, má integrovanou klasiku s Realtek AC3..

Velice děkuji jak za trpělivé přečtení této slohovky, tak ještě jednou za jakoukoliv radu! Lejma

PS: nevěděl jsem do jaké kategorie to dát (je to tak půl na půl), moderátor, který toto přečte, jistě pochopí.. děkuji za pochopení

Předmět Autor Datum
tak si restart po bsod vypni, xp to umí už 10 let. prohlížeč událostí k těm pádům píše co? nirsoft…
lední brtník 07.01.2012 14:29
lední brtník
tak jsem restart vypnul, zvláštní, nikdy zapnutej nebyl, takže sem ani netušil že takový nastavení e… poslední
Lejma 08.01.2012 00:17
Lejma
K tomu zvuku: ten zvuk asi nejde do mikrofonu, ale používá nějaký směšovač (Ovládací panely - Zvuk),…
IQ37 07.01.2012 14:40
IQ37

tak jsem restart vypnul, zvláštní, nikdy zapnutej nebyl, takže sem ani netušil že takový nastavení existuje.. dřív v tom BSOD dycky komp zůstal viset, tak sem měl čas si to vyfotit a pogooglit konkrétní hlášku..

hw akceleraci flashe mě nevim proč vypnout nenapadlo, zkusím a pokusím se ulovit pád systému a uvidím..

v prohlížeči událostí toho je kotel a bohužel nevím přesnej čas pádu (dneska jeden byl, že..) abych věděl která informace se k tomu vztahuje, ale nevypadá to na žádnou z nich.. každopádně prozatím děkuju :)

kamošovi ohledně zvuku řeknu, ať si v tom udělá pořádek.. kvůli tomu i přeinstalovával systém.. takže taky děkuju :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru