Avatar uživatele
sunchAtor

Jak zlepsit psychické stavy ve škole?

Jo řeknete si.. Ježiši další dítě.. No jo , ale je to jiný. Prostě ještě jsem neprožila pubertu a doufám že ani neprožiju, ale prostě se nesměju věcem co spolužáci (je mi 14) nebavím se při hodině, pokud to není nutné, a teď k věci co mě trápí.
Sedla jsem si s holkou, která mě dostala až do slepé ulice.
No prostě mi při hodině vypráví příběhy ze života, simuluje bolest hlavy hodinu před testem . No a tenhle týden máme službu. Ona si jde radši sednout než aby se mnou šla pro pomůcky. Většinu knížek rozdávám já apod. No a když jsem jí to řekla, tak mi odpověděla ,,No tak teď mě z toho obviňuješ'' ve středu jsem už vážně nemohla a rozbrečela jsem se. Nejhorší na tom je že ona to nevidí.
A náš/naše učitel/ka mě nemá kam jinam posadit :(

Zajímavá 0 před 3107 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Mravenec

Pokud jde o službu, je to jen týden. V případě opakování kontaktuj příslušného pedagoga, pokud je slušnej, napaří jí týden navíc (bez tebe)

Někdy může být puberty nepatrná. Ze splužáků si případ neber. Ze své zkušenosti, lidi kteří se smějí převážně lidem, kteří ani nemohou za to jací jsou, jsou v těžké pubertě. Navíc tzv. FattyPillow rozpoutal na české Youtube scéně a Twitch velké bombování, protože rozhazuje jídlo do koše a míchá šlichty dohromady, tak ho má každý rád a směje se…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
lexx

víš, škola základ života…v zaměstnání je to stejný, horší, jeden dře jako kůň a druhej se chechtá a fasuje prémie, nenech se vykořisťovat nebo budeš trpět doživotně

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jpau

„Jo řeknete si.. Ježiši další dítě..“

Čoveče trefa!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek