Předmět Autor Datum
add1 - najít si nějaké anonymní proxy a připojovat se přes prohlížeč popřípadě přes freecap . Někter…
kmochna 21.01.2009 17:45
kmochna
Add3 tak by to nemalo fungovat pre cele Win ale len pre to okno CMD. Pre cele Win to skusit zmenit v…
MM.. 21.01.2009 17:51
MM..
1. IP se mění pouze pro OS, aplikace spoléhají na systém a neřeší ji. předvolenou konfiguraci s různ…
lední brtník 21.01.2009 17:52
lední brtník
dobre, :D jde mi jen o to ze mam rozdeleny disk C (os) a E (data) a nechci aby se mi z firefoxu stah…
JOJO86 21.01.2009 18:16
JOJO86
disky c:,e: - vytvoř si třeba na e: adresář \firefox, spusť si ho s parametrem -p pro vytvoření nové… poslední
lední brtník 21.01.2009 22:07
lední brtník

add1 - najít si nějaké anonymní proxy a připojovat se přes prohlížeč popřípadě přes freecap . Některé programy můžou požadovat spojení přes socks.
Add2 - To ti srdečně nedoporučuju (i když určitě zjistíš jak-- níže)
Add3
Vytvoříš složku E:\Temp
Start
Spustit
cmd

set TEMP=E:\Temp
set TMP=E:\Temp

1. IP se mění pouze pro OS, aplikace spoléhají na systém a neřeší ji.
předvolenou konfiguraci s různými IP (statická, duální, dynamická, úplně jiná pro jinou síť, jiný adaptér...) jde změnit pomocí netsetman. pokud se jedná o pc v doméně, nedoporučuju zkoušet měnit computername a domainname.
pokud jde o změny ip na stejném místě, za stejným routerem, případně na jiné než přidělené adresy od poskytovatele, nemá to smysl - nanejvýš přestane fungovat připojení na net.

2. bezpečný způsob: nech program files být, udělej si do něj zástupce na tvé hry atd, při instalaci se na tyto zástupce proklikej.
natrvalo to umí i program regino, bohužel nemění všechno.

3. někde v registrech. většina aplikací pod xp stejně používá temp ve tvém profilu.

4. tvůj následující příspěvek bude: pomoooc!!! samy mi přestaly fungovat windows!!! :x:

dobre, :D jde mi jen o to ze mam rozdeleny disk C (os) a E (data) a nechci aby se mi z firefoxu stahovali doc. soubory do C (zabira misto, nebezpecne) a taky ty body obnoveni me trapi (misto, proto musim jednou za 2 mes mazat) ale nechme to byt...
IP nemam verejnou tak nevim jestli pomuze kdyz zmenim IP , to by teoreticky nefungoval net kdyz mam modem na jednu ip...Myslel jsem neco jako HIDEIP ale to mi nefunguje...Nejlepsi byl VPN Anonymizer ale to mi uz taky nejde...Pokud je vsak NetSetMan na stejne bazi pak ano ale podle prvniho srceenu na strance mi neprijde.Kazdopadne diky za pomoc :)

disky c:,e: - vytvoř si třeba na e: adresář \firefox, spusť si ho s parametrem -p pro vytvoření nového profilu ("C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) a ve výběrovém dialogu zadej cestu jeho k novému umístění (e:\firefox).
velikost pamatovaných souborů prohlížeče se dá v nastavení omezit, ale každý o to nestojí. přesměrování na jiný disk je řešením, používám to taky.

pozn.: ty máš d: jako dvd že máš tak obskurně označené disky? až budeš přeinstalovávat systém, ve správci disků to jde změnit.

IP nemam verejnou tak nevim jestli pomuze kdyz zmenim IP , to by teoreticky nefungoval net kdyz mam modem na jednu ip

jsem tu sám kdo té větě nerozumí ani náhodou? čili nějaký poskytoval ti určuje buď konkrétní adresu, kde tě má zaregistrovaného, nebo má rozsah adres, ale při změně ip se s někým dostaneš do konfliktu - a může následovat i odpojení tím poskytovatelem. a to je případ že máš jen modem připojený k počítači.
"modem na jednu ip" - taky to může znamenat že chceš připojit více počítačů, ale z neznáměho důvodu to sem nenapíšeš. v tom případě je vyjmenovaným slovem router, zadej si ho třeba vpravo do vyhledávání.

Nejlepsi byl VPN Anonymizer ale to mi uz taky nejde.

nejdřív ti musí korektně fungovat nastavení sítě, abys na tom vytvořil vpn připojení. pleteš si dojmy, někde si něco o sítích přečti. žádné hideip ti (libovolné) spojení nevytvoří.

nejlepší by od tebe bylo, kdybys napsal co chceš vlastně dosáhnout, a otisknout sem své současné fungující nastavení: start - spustit - cmd.exe [enter] příkaz: ipconfig -all
označit výpis myšem, enterem zkopírovat do schránky, ze schránky ctrl+v sem.
pak by šlo odpovědět co s tím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru