Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak změnit výchozí program?

Mám klávesnici od Genius, která má "horké" klávesy. Ta co mě teď zajímá, je spouštění přehrávání audio a video. Jako výchozí se mi spouští Windows Media Player. Rád bych to změnil na VLC Player. Pro toto tlačítko sice může přiřadit jiný program (bohužel pevně přednastavený výběr), VLC to nenabízí. Netušíte kde (asi v registrech) změnit výchozí progrram pro spouštění přehrávače hudby související s multimedální klávesnicí. Nesouvisí to s výchozím přehrávačem přiřazenemu k hudebním a video souborům.

Předmět Autor Datum
když má klávesnice genius možnost výběru z přehrávačů, nemá tím pádem nainstalovaný ovládací program…
lední brtník 13.11.2008 09:25
lední brtník
bohuzel ini soubor není a v registrech by asi něco mohlo být, bohužel jsem ale nic nenašel
Georgerr 18.11.2008 11:28
Georgerr
Nastav si tam nejaky program u ktoreho je jasne ake ma exe, a daj si prehladat registry hladaj exe t… poslední
MM.. 18.11.2008 14:03
MM..

Nastav si tam nejaky program u ktoreho je jasne ake ma exe, a daj si prehladat registry hladaj exe toho programu. Potom to zmen na iny program a zas prehladaj resp. pozeraj ktore z najdenych zaznamov sa zmenili. Potom si to tam prepis na co chces.
Inac take SW by mali dovolovat aj uzivatelsky vyber (nastavit tam cokolvek), pozeraj poriadne ze ci tam niekde nemas okrem toho pevneho zoznamu aj nejake tlacitko na extra nastavenia apod. Ale u geniusu si viem predstavit ze to tam neni. Bud rad ze ten genius zazrak vobec normalne funguje, u tej firmy to nie je bezne :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru