Avatar uživatele
alexandra

Jak zrušit tabulku při zapnutí počítače?

Zapoměla jsem,kde mám ve Windows XP zrušit vyskakování přihlašovací tabulky/např.na Windows Mesenger/,při zapnutí počítače.Díky
Doplňuji:
George prosím Tě,já nechci nic odebírat.Jenom zrušit,aby při zapnutí počítače neskákala jakákoli tabulka,to může být i Scype nebo ICQ.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? panenka, rynek878, flodur před 4850 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
rynek878

v nastavení účtů přes Start/Spustit… a spuštěním control userpasswords2. Na kartě Uživatelé zrušíte zaškrtnutí volby Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

start, ovladaci panely, pridat odebrat programy … a zcela odeberte messenger ktery nepotrebujete
Doplňuji:
pokud aplikaci chcete používat a spouštět při startu, přesto ale nechcete vidět její tzv „splash screen“ nezbývá než doufat, že s tímto požadavkem programátoři aplikace počítali a přímo v nastavení (či parametrem příkazového řádku) je k dispozici volba kterou lze takovýto uvítací obrázek při spuštění skrýt. Pokud tuto možnost aplikace nepodporuje pak bohužel nezbývá než se s tím smířit.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

pokud chcete mít i nadále programy které vám vyskakují po startu, tak určitě neodinstalovávat..

jinak auto nabíhání při startu zrušíte v nastavení u každého z programů.. otevřete si program, kterej vám skáče po startu a tam v nastavení/mož­nostech najděte automaticky naběhnout po startu windows a to odškrtněte.. nezapomenout uložit a je klid.. sou ještě další návody, ale to je zbytečně složitý..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

v nastavení každé aplikace také najdete volbu „spustit při startu systému“ kterou když deaktivujete, měl by být klid při spuštění a aplikace vám přesto bude k dispozici.

před 4848 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
flodur

Prosím ,Alexandro podařilo se Vám to?Mám ten samý problém.Dostanu se až k odebrat programy ale nevím jak se (podle geOrge) nazývá ten"messenger",co má být ta tabulka co nám vyskakuje. Díky za radu!

před 4850 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
alexandra

Flodure napiš,jaká Ti skáče tabulka,George to asi trochu nepochopil.Mesenger je normální program,třeba jako Skype nebo ICQ.Teď jde o to,jestli ho tam vůbec máš,v těch programech.

před 4850 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek