Avatar uživatele
kavac

Jak zrušit zařízení v aplikaci play.google.com ?

Pořídil jsem nový tablet s OS android 4.1. Nové zařízení jsem přidal snadno do webové aplikace https://play.go­ogle.com/. Jak ale zrušit předchozí staré zařízení (mobil rovněž s OS android 4.1?. S IT specialistou jsme na to nepřišli. Dík za radu.
Doplňuji:
Ano to jsem udělal již dříve, že zařízení není vidět. Šlo mi zejména o to jak celé zařízení odebrat. Jak je vidět tak je to další svinstvo, které nelze z internetu odstranit. Inu google dobrý sluha, ale čím dál tím víc zlý pán. Vše musí být podchyceno a uloženo.

Upravil/a: kavac

Zajímavá 0 před 3752 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

To je jednoduché. Po přihlášení na play.google.com pod ikonou svého profilu je ozubené kolo. Klikni na něj a v menu „Nastavení“ zruš fajfku u zařízení, které nechceš zobrazovat. Úplné odstranění nelze, prostě to neumožňuje.
Doplňuji:
Ano, Google a Chrome sbírají info o uživateli. Zakázat v nastevení, polohu, reklamy apod.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jsemtady

Mno ja to taky resil tou fajfkou, chcili tam jeste bylo a pak zmizelo. Tel jsem dal dal, takze si myslim, jakmile ten telefon nekdo prihlasi na jinej ucet, tak zmizne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
moula

No je to ut samá chytrá odpověď, ale v nastavení není žádná možnost zařízení odebrat, je mi prd platný že ho zneviditelním, když jsem jej prodal známému jednoduše nechci abych jej měl stále v nabídce mých zařízení. Googláci by si to mohli malinko uvědomit že člověk nemá rád když mu do jeho věcí má možnost hrabat někdo druhej.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek