Avatar uživatele
Niikii

Babička-tloušťka-oběd ☹

Ahoj,vím,že si teď o mě budete myslet,že jsem uplne blba,ale pro me to je vazny problem…vždycky jsem byla krapet tlustější a teď se mi podařilo dobře zhubnout( bylo to nejedím-vím že je to špatné,ale podařilo se to) a teď jím pořád málo.Zítra mám jít na oběd k mé babičce která hodně a dobře vaří a vždycky buchty,polévky a velké porce hlavních jídel.Jenže já u ní enmůžu jíst jinak budu mít jojo efekt a určitě se přejím a vše bude v háji.Ale jít k ní musím už jsem tam dlouho enbyla.Nevíte výmluvu abych nemusela jíst? bolest břicha mi přijde průsvitná a stejně by mi dala aspoň polévku.Děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, Jahoda před 5064 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

No tak jí to prostě řekni jak to je!! Já nerozumím tomu,proč lidi pořád vymýšlej nějaké výmluvy. Všecko narovinu,co na srdci,to na jazyku,proč pořád něco vymýšlet.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

a nejde jí říct pravdu, že si prostě chceš udržet linii?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
vito

Věčně se vymlouvat nemá význam, to bys pak k babičce kvůli tomu přestala chodit úplně a to by asi nebylo nejlepší. Pokud vaří dobře tak jí jídlo pochval a vysvětli, že můžeš pouze poloviční porci. Jestli nechceš ani poloviční porci tak ji budeš muset navštěvovat mimo dobu oběda.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

  1. po jednom větším obědě jo-jo nenastane. To až po navrácení k původnímu stravovacímu režimu
  2. babičce bych nelhala. Řekla bych jí pravdu a poprosila o poloviční porci

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

Já si NIKII myslím že polévku by jsis u své Babičky mohla dát aby jsi jí neurazila a pak jí například říct,že už jíst neudeš že at se nezlobí ale že nejsi zvyklá ted už jíst tolik jídla že jinak by se ti udělalo zle.Nebo pak to jedině zahrát tak že něco máš tak chvíli tam být a pak odejít.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
martina1

Najezte se s chutí,jen si dejte poloviční porci a pak se jděte hezky svižně projít.Je dobře,že víte jak je špatné hladovění a koukejte s tím něco dělat.Jo-jo efekt je rychlá potvůrka a vím očem mluvím.Po prvním porodu jsem chtěla rychle zhubnout a zhubla.Osm měsícůjsem jedla pouze oběd a shodila 21 kilo.Netrvalo ani půl roku a 30kilo bylo nahoře.Všem řekněte.že jste změnila stravovací návyky a stůjte si za svým.Jezte na co máte chuť,ale pouze půlku než je obvyklé.Choďte pěšky nebo se občas proběhněte.Já už mám za rok 18 kilo dóle a to žádnou dietu nedržím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal

týdenní zákaz od lékaře.Ale trochu polévky si klidně vemte.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek