Avatar uživatele
existuje

Jak zvýšit morální úroveň lidí?

Jako tazateli na zdejší stránce se mi vždy obratem dostalo okamžité odpovědi, nejapné, zlomyslné. Po více zkušenostech jsem usoudil, že tu musí být někdo stále v pohotovosti, najatá síla, která má za úkol udržovat návštěvnost. Buď z nudy, z neznalosti, či z lenosti odpovídá jedním nesmyslným slovem. Když se postižený ozve, je urážen slovy např. „na blbou otázku, blbá odpověď“ nebo „zde se ptají lidé vzdělaní, co jsi dokázal ty?“. Tyká se tu neslušně osobě kterou skrytý hulvát nezná, třeba váženému lékaři, nebo starému člověku. Na slušný dotaz z oblasti PC se za pár vteřin odpoví, že mám ruský počítač Maxim Gorkij. Mám HP a jsem VŠ, jen to IT není právě mým koníčkem. Dokázal jsem věci užitečné, nikoli podvody. Bránit se nelze, odpověď na email je zablokována. Co je nepohodlné, je mazáno. Prosím, aby se dotyčný zamyslel, šířit zlo není dobré ani pro něj. Já odpovědi už nečtu, psal by mi své urážky nadále zbytečně. Zisky z této stránky přeji a přeji i přátelský vztah k lidem bez pohrdání a nevraživosti. Pomoc někdy potřebuje každý z nás. Třeba jednou místo ní se dočkáte ironie a výsměchu.

Zajímavá 0 před 2359 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Svou morální úroveň byste zvýšil dodržováním slibů.
(Slíbil jste, že už sem nepřijdete.)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

V kapitalismu nelze!!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Ke zvýšení morální úrovně lidí je potřeba pouhá maličkost – kámen mudrců. :)

Jinak nebuď tak cimprlich, je to INTERNET – a to znamená džungle, kde platí i zákony džungle. Ber to z hlediska přípravy na REÁLNÝ život, ten se s tebou mazlit nebude. Dobro je téměř vždy opláceno zlem, slušnost považována za slabost a vůbec…

To neznamená, že bys měl být neslušný zloduch – je to právě naopak. Musíš se naučit s výše popsaným jednáním počítat, čelit mu a SÁM zůstat slušný. Není to lehké, je to opravdová výzva, ale znám pár lidí, kteří to zvládli. Prostě si tady ty řeči tak neber, věř mi, jednou ti bude hůř, tak tohle ber jako trénink!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek