Avatar uživatele
Georgo2010

Jak zvýšit sebedůvěru v sebe sama (a nemít tlak na hrudi)?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2, Banshee před 4696 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

psychologové obyčejně radí zajímavou věc – vypsat si na kus papíru všechny své dobré vlastnosti. Není to lehké, ale stojí to za to. Když už budete s nápady v koncích, poptejte se pak přátel, známých, rodiny…, pro co si vás váží, a k seznamu to přidejte, nejdůležitější je však začít na tom seznamu pracovat sám, bez pomoci, a teprve potom jít k druhým. Seznam pak noste pořád u sebe – až vám bude nejhůř, vytáhnete ho, přečtete a vždy se udělá líp…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
casey

Nerychlejsi a nejprijemnejsi forma je si dat panacka.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Toruk

Může pomoci sebekázeň. Když si člověk ráno sepíše co všechno chce během dne stihnout, čeho se chce vyvarovat a když se mu to podaří naplnit- když večer uléhá s pocitem „zvládl jsem to“, za čas zmizí tlak na hrudi a sebedůvěra zesílí. Sebekázeň je těžká cesta, ale potom takovou sebedůvěru člověku nikdo nevezme, narozdíl od falešné sebedůvěry, kterou si někdo buduje vytvářením image, vyzáží, sbevychvalová­ním atd.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
žolik

vemte si papír tužku sedněte si napište si co jste dokázala,na co jste pyšná,co bí jste ještě chtěla vylepšít,nikdo za vás nic neudělá,jen vy sama.

Zdroj: žolík

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek