Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zvýšit výkonnost počítače?

Ahoj,

protože mám netbook (samsung N145) vím, že jeho výkonnost nebude tak dobrá jak u klasackého kompu. Ale i přes to. Všechny filmy / fotky / věci do školy / důležité dokumenty mám na externím hard-disku. Dokumenty přesunuju (ještě mě čeká jedna hodina ?!) z C: do D: , ale stejně mám pocit, že počítač je pomalejší.
Jde mi hlavně o hru (nesmějte se) The Sims 2. Je prostě pomalá, její výkonnost můžu zlepšit zhoršením grafiky ve hře, ale to se mi zas nechce. Vím, že na klasickém PC bývala docela rychlá.
Celou hru jsem chtěla hodit z C: na D: , ale hra se mi tím odinstalovala. Což tedy nevím proč. Tak kdyby jste mi prosím poradili jak tu hru přesunout a co jsou podle vás úplné zbytečnosti co na pc jsou (mám windows 7) a nebo nějaký dobrý program, který počítač pořádně vyčistí.

Před nedávnem jsem dělala defragmentaci a AVG má nějaký čistící program taky, ale pořád mi to příjde pomalé. Asi chci z kompu dostat něco co ani nejde, že? :D

Děkuju moc a omlouvám se, že je to víc dotazů a vcelku nepřehledné. A omlouvám se, pokud jsem to vložila do špatné kategorie.

Předmět Autor Datum
1. presuvanim veci z C do D sa PC nezrychluje. tym ze si sims presunula na druhy hdd si nicomu nepom…
hoppus 08.02.2012 16:48
hoppus
Aha, děkuju. Mám ale dotaz: Proč odinstalovat AVG? Mám být bez ochrany?
Sabriina. 08.02.2012 16:54
Sabriina.
za minimálně zatěžující počítač je považován jakýsi ms security essential, bez zbytečných funkcí nav…
lední brtník 08.02.2012 19:51
lední brtník
ten samsung ma integrovanu Intelacku grafiku, na hru naprosto nevhodnu. V tomto si nepomozes, viac z…
nl12345 08.02.2012 16:53
nl12345
zkus menší rozlišení hry akdyby to neúpomohlo tak zkus jít do intel graphics media accelerator drive… poslední
frekwence1 08.02.2012 21:54
frekwence1

1. presuvanim veci z C do D sa PC nezrychluje. tym ze si sims presunula na druhy hdd si nicomu nepomohla, naopak, znefunkcnila si si hru pretoze cesty su zapisane v registroch. 2. povypinaj hlavne vsetky cistice a optimalizatory ktore mas, zacni s AVG ze ho odinstalujes. 3. zniz detaily v hre - inej cesty niet. 4. na hry je desktop alebo konzola.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru