Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Disabled" u sitoveho pripojeni zpusobi restart PC

Ahoj
Narazil jsem na zajimavost (neoznacil bych to jako problem, protoze jsem na to prisel v podstate nahodou a nijak me to neomezuje). Pokud na plose kliknu pravym mysitkem na "My Network Places", nasledne pravym mysitkem na "pripojeni do site LAN" (mam tam jen jedno pripojeni) a vyberu "Disabled", tak asi na dve vteriny zachrousta disk a PC se natvrdo samovolne restartuje. Po restartu je sitove pripojeni porad "Enabled".
Zajimavy je fakt, ze mam nastaveny OS tak, aby se sam nerestartoval, ale aby vyhazoval modre obrazovky. Presto se v tomto pripade restartuje.
Samotne sitove pripojeni funguje bez problemu (vede do lokalni site ke switchi; muzu na Internet, kopirovat soubory po siti maximalni rychlosti atd...) a ve spravci zarizeni zadne vykricniky. Ovladace posledni. Jine problemy s PC nejsou, je "rock stable" za vsech situaci.
Zrejme se jedna o nejak lehce naborena Windows (nic jineho me nenapada). Zkusil jsem jen ze srandy vymenit zdroj za jiny co tu mam, ale chova se to stejne.

Pouzivam XP pro SP2 CZ, integrovanou sitovou kartu v cipsetu, vsechny posledni zaplaty, deska je Gigabyte nForce3, socket 754. Ostatni je asi nepodstatne.

Kdybyste mel nekdo nejakou zkusenost, dejte pls vedet. Dikec.

Předmět Autor Datum
nakopnuté, vadné ovladače. Zkus je přeinstalit a hlavně neinstaluj ten nvidiácký HW firewall...
touchwood 11.03.2007 22:41
touchwood
reinstaluj drivery sitove karty pokud pomuze.. mel sem to same ale ja to resil kompletni reinstalaci… poslední
MKc 12.03.2007 08:55
MKc

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru